Dolar 32,5487
%0.03
Euro 35,0081
%0.52
Altın 2.426,200
%0.12
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'deki anma töreninde şok sözler

İzmir'deki anma töreninde şok sözler

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete intikalinin 80. yıldönümünde Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu arasında selamlama sırasında kriz çıktı. Kocaoğlu'nun elini uzatmasına rağmen Gruşçu'nun ısrarla elini vermediği öğrenildi. Burada başlayan diyalog tören bitiminde Kocaoğlu'nun yanına giden Gruşçu'nun 'terbiyesiz de sensin y.vşak da sensin' sözleriyle devam ettiği belirtildi. Bir ilçe başkanının partilisi Büyükşehir Belediye Başkanı'na yönelik sarf ettiği sözler şok etkisi yarattı. Başkan Kocaoğlu'na elini uzatmadı, tansiyon yükseldi...

  • Ege Postası
  • 10.11.2018 - 12:36

EGEPOSTASI- İzmir Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk’ü anma törenlerinde CHP içinde kriz çıktı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu arasında selamlaşma sırasında başlayan gerginlik tören alanında buz gibi hava estirdi. Gruşçu'nun, Kocaoğlu'na "Terbiyesiz de sensin, y.şak da sensin" dediği belirtilirken, diyalog şok etkisi yarattı. Büyükşehir Belediye Başkanı'na yönelik, üstelik Ata'yı anma töreninde sarf ettiği sözler nedeniyle sert tepki çeken Gruşçu, partililer tarafından tören alanından uzaklaştırıldı. 

Gerginlik, Başkan Kocaoğlu'nun tören alanına gelişi sırasında yaşandı. Kocaoğlu, meydanda bulunanları selamlarken İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu’ya da elini uzattı. Ancak Gruşçu elini uzatmadı.  Anlatılanlara göre; Kocaoğlu ‘bak elimi uzatıyorum’ dedi. Ancak Gruşçu istifini bozmayınca Kocaoğlu’nun ‘y.vşaklık yapma’ diyerek yanından ayrıldığı öğrenildi. Program sonunda Gruşçu’nun, tören alanında oturan Kocaoğlu’nun yanına gelip ‘söylediğin lafları sana aynen iade ediyorum’ dediği, Kocaoğlu’nun bu sözlere ‘terbiyesizlik yapma’ diye yanıt verdiği belirtildi.

Gruşçu’nun ‘terbiyesiz de sensin y.vşak da sensin’ sözleriyle devam eden diyalog törende soğuk duş etkisi yarattı. Tartışmaya şahit olan CHP’liler Gruşçu’ya tavrı ve sözleri nedeniyle sert tepki gösterdi ve meydandan uzaklaştırdı.

Olayların İl Başkanı Deniz Yücel’in önünde geliştiği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.