Dolar 32,5610
%0.27
Euro 34,6856
%-0.13
Altın 2.490,750
%0.25
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de zehir tacirlerinin paçaları tutuştu!

İzmir'de zehir tacirlerinin paçaları tutuştu!

İZMİR Emniyet Müdürlüğü ekipleri Gürçeşme semtinde bir eve yaptıkları uyuşturucu baskınında, şüphelilerin sobaya atıp yakmaya çalıştığı torbadan bir miktar kokain ve yarısı yanmış paralar çıktı. Gözaltına alınan 8 şüpheliden 3'ü tutuklandı.  Yakalanacaklarını anlayınca para ve uyuşturucuyu ateşe verdiler

  • Ege Postası
  • 14.04.2016 - 15:07

İZMİR - Konak İlçesi Gürçeşme bölgesinde iki farklı adreste uyuşturucu madde ticareti yapıldığına dair bilgi üzerine Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi. Bu sırada içeride bulunan şüpheliler ekiplerin içeriye girmesini engellemeye çalışırken bir yandan da ellerindeki uyuşturucu madde paketleri ile uyuşturucu satışından elde ettikleri paraları sobada yakmaya çalıştı. İçeri giren ekiplerin söndürdüğü sobadan kısmen yanmış paralar, yanmış vaziyette taş kokain bulundu.

İki adresteki C.T. (32), H.D. (65), E.Ç.(30), Y.Ç. (25) R.B. (39), S.Ç. (24) ve M.E. (45) ile yaşı küçük S.U.(16) yakalandı. Yapılan aramada bir av tüfeği ile 1.5 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. E.Ç. ve C.T. ifadelerinin ardından Cumhuriyet Savcılığından, R.B., H.D. ile yaşı küçük olan S.U. çıkarıldıkları mahkemeden serbest kaldı. M.E., S.Ç. ve Y.Ç. ise tutuklandı.

EVDE UYUŞTURUCU
Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, H.G.A.(50) isimli şahsın Konak ilçesi Güzelyalı mahallesinde bulunan ikametinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve uyuşturucu madde kullanımı için yer temin ettiği bilgisinin alınması üzerine harekete geçti. Narkotik polisi tarafından yapılan operasyonla H.G.A. isimli şahıs evinde yakalanırken, evde 1.5 kilo esrar maddesi ve 1 hassas terazi ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen H.G.A. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

SURİYE UYRUKLU ŞAHIS TUTUKLANDI
Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar neticesinde, Buca ilçesinde bulunan G.E.(35) isimli şahsın ikametinde uyuşturucu madde sakladığı ve satışını yaptığı bilgisini aldı. Polis ekipleri tarafından yapılan 2 operasyonla G.E. ile uyuşturucu maddeleri satın aldığı tespit edilen Suriye uyruklu H.S.(21) isimli şahıs yakalandı. G.E.’nin üzerinde ve evinde yapılan aramalarda 800 gram esrar maddesi ele geçirildi. G.E. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemede serbest kalırken Suriye uyruklu H.S. isimli şahıs tutuklandı.

POLİSTEN BASKIN
Karabağlar ilçesinde ikamet eden S.H.(41) ile Konak ilçesinde ikamet eden M.A.İ.(37) isimli şahısların ikametlerinde uyuşturucu madde sakladıkları ve ticaretini yaptıkları bilgisini alan polis, S.H. ve M.A.İ. isimli şahısları Karabağlar ilçesinde bir iş yerinde yakaladı. Şahısların üzerinde ve evlerinde yapılan aramalarda 900 gram esrar maddesi ile 1 hassas terazi ele geçirildi. S.H. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemede serbest bırakılırken M.A.İ. tutuklandı.

İki kilo esrarla yakalandı, tutuklandı

İzmir Emniyeti Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün operasyonunda iki kilo esrarla yakalanan A.K. tutuklandı.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin İzmir-Ankara karayolu üzerinde yapılan yol uygulamasında durdurulan yolcu otobüsü arama yapıldı. A.K.(58) isimli yolcunun çantasından 2 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. A.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.