Dolar 32,3405
%0.19
Euro 35,1073
%-0.21
Altın 2.239,960
%-0.16
Bist-100 8,90
%2.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de zabıtadan çevre denetimi

İzmir'de zabıtadan çevre denetimi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, İzmir’de sıcak havaların etkisiyle daha da hareketlenen sahilleri mercek altına aldı. Denetimlerini yoğunlaştıran ekipler, çevreyi kirletenlere ceza kesti, yurttaşların şikayetlerine neden olan mangallara ise el koydu.

  • Ege Postası
  • 07.07.2020 - 10:08

İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, sahil bantlarındaki denetimlerini arttırdı. Ekipler Kordon, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı, İnciraltı, Sahilevleri, Karşıyaka ve Bayraklı’da çevreyi kirletenleri uyardı. Denetimler kapsamında çevreyi kirlettiği için sık sık uyarılan ancak uyarılara aldırmayan bir kişiye, Kabahatler Kanunu’nun 41/1 maddesi uyarınca 61 TL ceza kesildi. Özellikle sahil kesimlerinde mangal yapanları da uyaran zabıta ekipleri, ısrarcı davranan bazı kişilerin mangallarını söndürürken, kimilerininkini ise topladı.

Yaralı güvercin kurtarıldı

Karşıyaka Cemal Gürsel Caddesi’nde yaya geçiş alanı olan kaldırımlara masa ve sandalye koyarak işgal eden bazı kafe ve barlar da denetlendi. Masa ve sandalyelertoplanırken, sahil kesimlerinde sağlıksız gıda satışı yapan işportacıların malzemelerine ise el konuldu. Zabıta ekipleri, denetimleri esnasında yurttaşlar tarafından yaralı halde bulunan güvercini de, veterinere götürdü.

Zabıta Dairesi Başkanlığı ekiplerinin denetimleri sürecek. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.