Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de üç belediyede corona virüs şoku!

İzmir'de üç belediyede corona virüs şoku!

Kemalpaşa Belediyesi'nde 1 personelin corona virüs testinin pozitif çıkması üzerine onunla temas kurduğu belirlenen personellere de izin verildiği duyuruldu. Öte yandan Tire Belediyesi'nde bir personelin, Konak Belediyesi'nde de 4 çalışanın Covid-19 testlerinin pozitif çıktığı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 05.08.2020 - 14:25

EGEPOSTASI- Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, belediyede hörevli bir personelde yeni tip corona virüs (Covid-19) tespit edildiğini açıkladı.

Açıklamada, personel ile temas kurduğu düşünülen çok sayıda belediye personelinin de tedbiren izne çıkarıldığı duyurulurken, belediye binasında da gerekli strelizasyon işleminin yapıldığı belirtildi.

Öte yandan belediye hizmetlerinin aksamaması için tedbirlerin üst seviyeye çıkarıldığı vurgulandı.

Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Başkan Karakayalı şu ifadeleri kullandı:

Ayrıca corona virüs tespit edilen personele kurban kesimi sırasında virüsün bulaşmış olabileceği öne sürülürken,  bayramın tatilinin ardından belediyeye hiç gelmediği ifade edildi.

KONAK BELEDİYESİ'NDE 4 POZİTİF VAKA

Kemalpaşa Belediyesi'nin ardından Konak'ta da 4 personelin Covid-19 testleri pozitif çıktı. Belediyede 20'ye yakın personelin karantinaya alındığı öğrenildi. Bu personellerin de test sonuçlarının beklendiği belirtildi.

TİRE BELEDİYESİ'NDE 1 PERSONEL POZİTİF

Tire Belediyesi'nde de bir personelde virüse rastlanınca bu kişiyle temaslı çalışanların karantinaya alındığı öğrenildi.

Diğer yandan İzmir Büyükşehir Belediyesi otobüs işletmesi ESHOT'ta bayram öncesi 19, bayram sonrası 3 olmak üzere toplam 22 kişinin Covid-19 testi pozitif çıkmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.