Dolar 32,3579
%0.13
Euro 34,9648
%-0.29
Altın 2.325,760
%0.23
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de trafik felç

İzmir'de trafik felç

İzmir'de ulaşımın bel kemiği olan İZBAN’da bugün sabah 05.00'te başlayan grev nedeniyle kentin ana arterlerinde trafik yoğunluğu oluştu Öte yandan bazı vatandaşlar toplu taşıma araçlarından inerek yürümeyi tercih etti. Bazı vatandaşlar yürümeyi tercih etti...

  • Ege Postası
  • 10.12.2018 - 09:43

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nın (TCDD) yüzde 50’şer ortaklığı olan İZBAN’da sendika ile devam eden toplu iş görüşmesi uzlaşma çıkmaması nedeniyle tıkanırken, grev kararı alındı. Bugün sabah 05.00'te grev pankartı Çiğli, Halkapınar ve Alsancak istasyonlarına asıldı ve grev resmen başladı.

Grev nedeniyle daha önce seferlerden çekilen otobüsler, yeniden trafiğe çıkarıldı. Kent sakinleri de araçlarını kullandığı için sabah saatlerinden itibaren özellikle Yeşildere Caddesi üzerinde trafik yoğunluğu arttı. Aliağa, Menemen, Çiğli, Konak, Buca, Karşıyaka, Altınyol, Yeşildere, Gaziemir ve çevre yollarda trafik yoğunluğu sabah erken saatlerde başladı. İZBAN'ı kullanamayan vatandaşlar, ya kendi özel araçlarıyla yola çıktı ya da diğer toplu ulaşım araçlarına akın etti.

Bu nedenle İzmir trafiğinde yoğunluklar yaşandı. İş ve okula ulaşmaya çalışan vatandaşlar güçlük çekti. 

Bazı bölgelerde vatandaşlar toplu taşıma araçlarından inerek yürümeyi tercih etti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.