Dolar 32,3791
%0.19
Euro 35,0153
%-0.14
Altın 2.325,780
%0.23
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de, telefoncu dükkanına tüfekle saldırı kamerada

İzmir'de, telefoncu dükkanına tüfekle saldırı kamerada

İzmir'in Bornova ilçesinde, cep telefonu satışı ve tamiri yapılan iş yerine başını kapüşonla kapatan ve yüzü seçilemeyen kimliği belirsiz kişi tarafından gece pompalı tüfekle saldırıda bulunuldu. Kepenkte saçma izleri oluşurken, saldırı anı, güvenlik kamerasınca kaydedildi.

  • Ege Postası
  • 02.07.2020 - 14:04

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde bulunan telefon satışı ve tamiri yapılan dükkana, saat 02.00 sıralarında gelen kişi, iş yerinin kepenklerine doğru pompalı tüfekle 3 el ateş edip, kaçtı. Sabah iş yerine geldiğinde kepenkteki saçma izlerini fark eden Ahmet Oğuz Akıllı (36), durumu polise bildirdi. İhbarla olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kamera görüntülerinden kapüşonlu ve maskeli kişinin saldırıyı gerçekleştirdiği belirlendi. Polis, görüntülerden eşkalini belirlediği saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. 

İş yeri sahibi Ahmet Oğuz Akıllı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hasımlarının bulunmadığını belirterek, "Olayı, komşularımızdan duyduk. Polisler geldi kamera kayıtlarını inceledi. Üst komşumuz olaydan yarım saat sonra kamerayla birinin gelip video çektiğini söyledi. Şüphelendik kamera kayıtlarına baktık ve ikinci kişiyi de gördük. Saldırıyı yapanların bulunmasını istiyoruz." diye konuştu.

Akıllı, aynı sokakta bir süre önce de benzeri olayların yaşandığını öne sürdü. (DHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.