Dolar 32,3342
%0.26
Euro 35,1125
%-0.03
Altın 2.308,770
%1.37
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de tatil yapabileceğiniz en iyi yerler ve fiyatları

İzmir'de tatil yapabileceğiniz en iyi yerler ve fiyatları

Ege’nin incisi İzmir’de tatil yapabileceğiniz harika lokasyonlar var ve hafta sonu kaçamağı için mükemmel bir tercih olabilir. Yaz sıcağından bunaldıysanız ve sadece metroya binerek dahi ulaşabileceğiniz tatil noktalarını merak ediyorsanız İzmir’in tatil yerleri isimli yazımızı okumaya devam edin.

  • Ege Postası
  • 30.06.2020 - 16:57

 

İzmir’in Tatil Yerleri

İzmir’in tatil yerleri Foça ve Dikili olarak öne çıksa da aslında tercih edebileceğiniz Seferihisar, Aliağa gibi lokasyonlar da mevcut. Fakat otel, pansiyon ya da apart otel gibi konaklama ihtiyacı da varsa Foça ve Dikili öne çıkan iki tatil noktası.

 

Foça Tatili

İzmir’in gözde tatil noktalarından birisi olan Foça, sadece denizi ve kumu ile değil aynı zamanda restoranları ve konaklama imkanlarıyla da giderek daha fazla kişi tarafından tercih edilen bir tatil noktası.

Tarihi evler, nostaljik kahvehaneler ve yerel lezzetlerin yanı sıra harika bir plaja ve denize sahip olan Foça, tatil için tercih edebileceğiniz en iyi lokasyonlardan birisi. Eski Foça ve Yeni Foça olmak üzere iki beldeye ayrılan Foça’nın tatil severleri genellikle Yeni Foça’yı tercih ederken biraz daha gezi odaklı tatil yapmak isteyenler Eski Foça’dan yana tercih yapmaktadır.

Yine de birbirine oldukça yakın olan bu iki belde arasında otobüsle ya da minibüsle ulaşım sağlamak mümkündür.

Foça’daki otel fiyatları da oldukça uygun seviyede. Ailecek huzurla ve konforlu bir şekilde konaklayabileceğiniz Foça otellerinin fiyatlarını görmek için doğrudan otelden rezervasyon imkanı sağlayan Balnet’in Foça otelleri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

Dikili Tatili

İzmir’in kuzey bölgesinde yer alan Dikili’ye ulaşım oldukça kolay ve hafta sonu kaçamakları için harika bir seçim olacaktır.

40 km uzunluğa sahip bir plajı olan Dikili; Aliağa, Ayvalık ve Bergama’ya komşu bir tatil beldesidir. Tertemiz denizi ve altın rengi kumu ile deniz kum güneş mantığıyla tatil yapmak isteyenlere kucak açan Dikili’ye gittiğinizde Nebiler Şelalesi, Dikili Botanik Bahçesi, Merdivenli ve Denizköy’de yer alan krater göllerini de gezebilirsiniz.

Dikili’de iki günlük bir tatil için yer ayırtmanın maliyetini öğrenmek isterseniz doğrudan rezervasyon imkanıyla aynı odayı daha ucuza kiralamanızı sağlayan Dikili otelleri sayfasını ziyaret etmeniz yararlı olacaktır.

 

Doğrudan Otelden Rezervasyon Nedir

Balnet, doğrudan otelden rezervasyon yapmayı mümkün kılması sayesinde aynı odaya diğer sitelerden çok daha az para ödeyerek konaklamanızı sağlayan bir platformdur. 20 yıldır faaliyet gösteren Balnet, her yıl 1 milyondan fazla kişi tarafından kullanılmakta ve harika bir tatil deneyimi için ilk adımın atılmasını sağlamaktadır.

Aracılık komisyonu almadığı, sadece otelde ödemenizi yapmanızı sağladığı için fiyatlar daha uygundur. Balnet ile rezervasyon yaptığınızda konaklama bedelini otele gittiğinizde öder, sistem üzerinden sadece kendinize yer ayırtmış olursunuz. Balnet hakkında daha fazla bilgi için Balnet otel sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.