Dolar 32,5822
%0.33
Euro 34,7960
%0.18
Altın 2.509,000
%0.99
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de taksiler 1 ayda 2’nci kez dezenfekte ediliyor

İzmir’de taksiler 1 ayda 2’nci kez dezenfekte ediliyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, tüm taksileri uzun süre etkili kimyasallar ile bir kez daha ilaçlıyor. İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası da temin ettiği maskeleri esnafa veriyor. Taksiler gönül rahatlığıyla kullanılmaya devam edilebilir.

  • Ege Postası
  • 19.04.2020 - 10:19

İzmir’de koronavirüs riskine karşı taksilere yönelik seferberlik aralıksız sürüyor. Büyükşehir Belediyesi kent merkezindeki tüm taksileri ilaçlamaya devam ediyor. Böylece araçlar bir ayda 2’nci kez uzun süre etkili kimyasallar ile dezenfekte edilmiş oluyor.  İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası da temin ettiği maskeleri esnafa veriyor. Böylece hem şoförlere hem de taksi kullananlara güvenli, sağlıklı yolculuk ortamı sağlanıyor.

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Celil Anık, taksilere gönül rahatlığıyla binilebileceğini bir kez daha tekrarlıyor. Anık, bu zor günlerin dayanışma ruhuyla aşılacağının altını çiziyor, destek veren kurumlara teşekkür ediyor.

ESNAFIMIZ ADINA MİNNETTARIZ

Anık, “Başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanınımız Sayın Tunç Soyer'e, Genel Sekreter Sayın Dr. Buğra Gökçe'ye ve Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Yıldız Devran'a şükranlarımızı sunuyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan, yolcularımızın ve şoförlerimizin sağlığı için mücadelemize katkı koyan ilçe belediyelerimizin yöneticilerine de teşekkür ediyoruz. Esnafımız adına hepsine minnettarız” diyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.