Dolar 32,3391
%0.18
Euro 35,1178
%-0.18
Altın 2.235,130
%-0.37
Bist-100 8,74
%0.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de şüpheli ölüm

İzmir'de şüpheli ölüm

İzmir'in Buca ilçesinde, evinde bıçaklanan Tevfik Ö.(43), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayla ilgili şüpheli olarak gözaltına alınan Tevfik Ö.'nün eşi A.Ö. ve oğlu K.Ö. çıkarıldıkları mahkeme tarafında serbest bırakıldı. İzmir'de şüpheli ölüm! Eşi ve oğlundan flaş ifade

  • Ege Postası
  • 14.11.2019 - 09:24

Olay, Aydoğdu Mahallesi 1265 sokakta bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, Tevfik Ö.'nün bıçakla yaralandığı yönünde gelen ihbar üzerine adrese sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansa alınan Tevfik Ö., sağlık ekipleri tarafından Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Tevfik Ö., yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Tevfik Ö.'nün eşi A.Ö. ve oğlu K.Ö.'yü gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan K.Ö. ve A.Ö. İzmir Adliyesine sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan K.Ö. ve A.Ö., iddiaya göre ifadelerinde Tevfik Ö.'nün kendini bıçakladığını söyledi. K.Ö. ve annesi A.Ö., mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürerken ölüme neden olan bıçağın incelendiği öğrenildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.