Dolar 32,4935
%0.06
Euro 34,6725
%-0.17
Altın 2.495,790
%0.46
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de 'Soylu' alarmı

İzmir'de 'Soylu' alarmı

Bir dizi toplantı ve ziyaret için İzmir’e gelecek olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun program ve ziyaretleri için İzmir Valiliği Protokol Şube Müdürlüğü’nden kurumlara gönderilen yazıda güvenlik ve tedbirlerin üst düzeyde tutulması dikkat çekti. Olağanüstü tedbirler için kurumlara talimat yağmuru

  • Ege Postası
  • 04.01.2018 - 17:43

EGEPOSTASI-Şehit Fethi Sekin’i anma töreni başta olmak üzere kentte bir dizi program ve etkinliğe katılmak için yarın sabah İzmir’de olması beklenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için Valilikten kurumlara gönderilen programla üst düzey güvenlik önlemleri talimatı verildi.  

Bakan Süleyman Soylu’yu havalimanında hem karşılayıp hem uğurlayacak olan ekipte İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü ve Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanının hazır bulunması istendi.

Bakan'ın havalimanında karşılanması şeklinde normal bir prosedürle başlayan programının akabinde alınan güvenlik önlemlerine ek olarak nöbetçi hastane, tam teşekküllü ambulans, iki kan grubundan üçer ünite kan, özel oda ile tüm görevli personellerin cep telefon numaralarına kadar bir dizi özel istek ve talep dikkat çekti.

NÖBETÇİ HASTANEDEN ÖZEL ODA VE TAM TEŞEKKÜLLÜ AMBULANSA KADAR ÖZEL TALEPLER YERALDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İzmir ziyareti öncesinde alınan tedbirler arasında İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerinden A RH pozitif ve 0 RH pozitif kan gruplarından üçer ünite hazır tutulması, Bakan Soylu’nun eşinin de katılma ihtimaline karşı olası acil durumlar halinde program yerlerine yakın tam teşekküllü bir hastanenin ‘nöbetçi’ olarak belirlenmesi ve hazır  hale getirilmesi, görevlendirilecek hastane isminden özel oda bilgileri, resimleri ve görevlendirilen personelin kimlik numaraları ve cep teleon numaralarının bildirilmesi istendi. Ayrıca bir adet tam teşekküllü ambulansın personeliyle birlikte görevlendirilmesi, yine aynı şekilde personelin irtibat ve TC kimlik numaralarının valiliğe bildirilmesi talep edildi.

İl Afad Müdürlüğü’nce Bakan Soylu’nun programının uygulanacağı mahallelerde KBRN ekibi ile diğer araç, gereç ve personelin hazır bulundurulması, yine görevli personellerin kimlik, cep numaralarının belirtilmesi talebinde bulunuldu.

Öte yandan programı yarın sabah 10.00’da başlayacak olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 16.00’da kentten ayrılarak Ankara’ya dönmesi bekleniyor.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.