Dolar 32,5437
%0.01
Euro 34,9217
%0.27
Altın 2.427,060
%0.16
Bist-100 9.675,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de sokak ortasında iki grup arasında silahlı çatışma

İzmir’de sokak ortasında iki grup arasında silahlı çatışma

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, hurdacılık yapan ve aralarında husumet olan iki aile arasında çıkan pompalı tüfeklerin kullanıldığı kavgada 4 kişi yaralandı. Polis olayla ilgili 5 kişiyi gözaltına alırken, mahalledeki gerginlik akşam saatlerinde son buldu. Dört kişi yaralandı, beş kişi gözaltına alındı

  • Ege Postası
  • 17.02.2020 - 20:51

Olay, saat 17.00 sıralarında Yalı Mahallesi'ndeki 6316/5 Sokak'ta meydana geldi. Hurdacılık yapan ve husumetli olan iki aile arasında, bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine iki aile de birbirine pompalı tüfekle ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği 4 kişi, yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalelerinin ardından hastanelere kaldırdı. Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. 

Öte yandan AA'dan servis edilen haberde iki kadın arasında başlayan tartışmaya ailelerin de katıldığı aktarıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, iki aileden 5 kişiyi gözaltına aldı. Ayrıca, mahalleye yunus polisleri ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi.

HAYAT NORMALE DÖNDÜ

Mahalledeki gerginlik akşam saatlerinde son buldu. Mahallede bulunan polis ekiplerinin nöbeti de son bulurken, zaman zaman polis ekiplerinin devriye gezdiği öğrenildi.

OLAY CEP TELEFONU KAMERASINDA

Mavişehir’den geçen İZBAN hattının kenarında yaşanan çatışma, bölgedeki bir okulun öğretmenleri tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Okulun yetkilisi olduğu tahmin edilen kişinin, polis ile konuşurken çekilen videoda, “Gördüğüm kadarıyla iki yaralı var. Ama diğer tarafı göremiyorum…” cümleleri görüntülere yansıdı. 

Öte yandan görüntülerde bir evin de yakıldığı görülüyor. (DHA/Haber Servisi)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.