Dolar 32,3181
%0.21
Euro 35,0783
%-0.12
Altın 2.307,390
%1.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de skandal iddia... Filyasyon ekibine yemek vermediler!

İzmir'de skandal iddia... Filyasyon ekibine yemek vermediler!

Dikili Devlet Hastanesi’nde çalışan diş hekimi B.D. ve anestezi teknisyeni B.K., geçici olarak filyasyon ekibinde görevlendirildi. Yakınlarda çalışırken karınlarını doyurmak için hastaneye giden iki sağlıkçıya yemek verilmedi. Hastane yönetimi, “Geçici görevdesiniz, yemek hakkınız yok” diyerek iki sağlık çalışanını onlarca kişinin önünde yemekhaneden çıkardı. B.D. ve B.K., yaşadıklarını dilekçeyle sağlık müdürlüğüne bildirdi.

  • Ege Postası
  • 14.12.2020 - 09:58

İzmir’in Dikili ilçesinde filyasyon ekibinde görevli iki sağlık çalışanına hastanede yemek verilmedi. Dikili Devlet Hastanesi’nde görevli anestezi teknisyeni B.K ile diş hekimi B.D salgın döneminde geçici olarak filyasyon görevinde görevlendirildi. 

Cumhuriyet Gazetesi'nden Mehmet İnmez'in haberine göre, hastane yakınlarında çalışırken yemek yemek için kadrolarının bulunduğu hastaneye giden B.K ve B.D’ye yemek hakları olmadığı söylendiği iddia edildi.. Hastane yönetimi, iki sağlıkçıyı “Geçici görevdesiniz yemek hakkınız yok” diyerek, onlarca sağlık çalışanının önünde yemekhaneden çıkardı. B.K ve B.D, tutanak tutarak hastane yönetimi ve İl Sağlık Müdürlüğü’ne verdi. 

Birlik Sağlık-Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, “Önemli olan arkadaşlarımızın yiyeceği iki kaşık yemek değil, davranış şekildir. Yaşanan can sıkıcı olay ve bu davranışa karşı Sağlık Bakanımız ve İzmir İl Sağlık Müdürümüzün gerekli girişimi yapacağı inancındayız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.