Dolar 32,4968
%0.56
Euro 35,1489
%0.24
Altın 2.328,840
%0.36
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de silahlı kavga: 1 yaralı

İzmir'de silahlı kavga: 1 yaralı

İzmir'in Konak ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada, göğsünden vurulan bir kişi ağır yaralandı. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren ve olay yerinden kaçan şüphelileri yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı.

  • Ege Postası
  • 13.10.2020 - 09:29

Edinilen bilgiye göre olay Yenişehir Mahallesi 1212 sokakta meydana geldi. İddiaya göre aralarında husumet bulunan iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesinin ardından kimliği henüz tespit edilemeyen şüphelilerden birisi silahla ateş etti. Karşı gruptan Yusuf Ö. (39)'un göğsüne kurşun isabet etmedi üzerine şahıs ağır yaralandı. Yusuf Ö., arkadaşları tarafından 09 BG 218 plakalı hafif ticari araçla Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülürken, aracın arka camına da kurşun isabet etti.

Ağır yaralanan Yusuf Ö.'nün durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Silahla Yusuf Ö.'yü vurup olay yerinden kaçan şüphelileri yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı.

Öte yandan Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi önüne park edilen araçta Olay Yeri İnceleme ekipleri inceleme yaptı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

(İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.