Dolar 32,5734
%0.3
Euro 34,8007
%0.2
Altın 2.505,250
%0.84
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de sağanak etkili oldu

İzmir'de sağanak etkili oldu

İzmir'de dün akşam saatlerinden beri devam eden sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Yağışla birlikte cadde ve yollarda su birikintileri oluştu, kent sakinleri zor anlar yaşadı, tarım arazileri sular altında kaldı. Çiğli'de ise ilkokulun önünün suyla dolması nedeniyle öğrenciler oturaklara basarak dışarı çıktı. Bugün yaşandı...

  • Ege Postası
  • 13.02.2019 - 17:09

Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nin daha önceden uyarısını yaptığı sağanak yağış, İzmir'de etkili oldu. Sağanakla birlikte kentin farklı noktalarındaki cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Su birikintileri özellikle trafikteki sürücülere zor anlar yaşattı. Bayraklı'da mazgalların tıkanması sonucu özellikle merdivenli sokaklarda suların akışı şelaleye benzer görüntüler oluşturdu. Menemen'de aşırı yağış nedeniyle tarım arazileri sular altında kaldı. Çiğli'de bir ilkokulun girişinde oluşan su birikintisi nedeniyle çıkışta öğrenciler zor anlar yaşadı.

Öğrenciler, su birikintisinin içine yerleştirilen oturakların üzerene basarak okuldan çıktı. Poligon Mahallesi'nde de inşaat çalışması sırasında köklerine zarar verilen çam ağacı, yağışla birlikte devrildi. Devrilen ağaç sokakta bulunan bazı araçlarda hasara yol açtı. Yağışların akşam saatlerine kadar etkili olacağı belirtildi. (DHA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.