Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de polis hırsızları böyle yakaladı

İzmir'de polis hırsızları böyle yakaladı

Torbalı'da evden hırsızlık yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı  Yeni biten inşaatları talan etmişler...

  • Ege Postası
  • 18.10.2017 - 12:42

Torbalı'da son zamanlarda yeri tamamlanan inşaatlardan hırsızlık olaylarında artış olması Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. Son olarak geçen 15 Ekim'de hırsızlık yaşanan Yemişlik Mahallesi'deki bir inşaatın çevresindeki güvenlik kamerası ve Mobese görüntülerini incelemeye alan polis, şüphelilerin 2 kişi olduğunu ve bindikleri hafif ticari aracın plakasını belirledi. Aracın kiralık olduğu anlaşıldı. Aracın kiralandığı şirket ile irtibata geçen polis, iki şüphelinin kimliklerini tespit edip, ertesi gün evlerinde yakaladı.

Gözaltına alınan şüpheliler, F.Ş. (25) ve H.K. (24) polisteki sorgularında suçlarını itiraf edip, çaldıkları eşyaları spotçuya sattıklarını itiraf etti. İki şüphelinin çaldıkları eşyaları sattığı belirlenen spotçu S.Y. de 'Hırsızlık malını satın almak' suçundan gözaltına alındı. İki şüpheli, dün sevk edildikleri adliyede tutuklandı. Hırsızlık malını satın alan S.Y.'nin ise polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. Tutuklanan iki şüphelinin, ilçedeki diğer hırsızlık olayları ile bir ilgilerinin olup, olmadığının ise araştırıldığı bildirildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.