Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de ölümcül uyuşturucu 'bonzai' operasyonu

İzmir'de ölümcül uyuşturucu 'bonzai' operasyonu

İzmir’de düzenlenen narkotik operasyonunda, “bonzai” adlı uyuşturucu ele geçirildi. İstanbul’dan aldığı uyuşturucu maddeyi İzmir’de piyasaya sürmek isteyen taksi şoförü R.T. tutuklandı.Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü...

  • Ege Postası
  • 06.05.2013 - 13:21
İzmir’de düzenlenen narkotik operasyonunda, “bonzai” adlı uyuşturucu ele geçirildi. İstanbul’dan aldığı uyuşturucu maddeyi İzmir’de piyasaya sürmek isteyen taksi şoförü R.T. tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, istihbari çalışmalar sonucunda İstanbul’dan uyuşturucu madde getirileceği bilgisine ulaştı. Harekete geçen ekipler, kiralık bir arabayla gelen 37 yaşındaki R.T.’yi Bornova ilçesi girişinde durdurmak istedi. Polisten kaçarken bir torba içinde bulunan 100 paketteki toplam 300 gr. uyuşturucuyu yola atan zanlı, kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan ve aynı suçtan kaydı bulunan R.T.'nin, uyuşturucuyu ucuz bulduğu için içmek amaçlı aldığını söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı R.T. tutuklandı.

Emniyet yetkilileri, tamamen sentetik ve ölümcül bir uyuşturucu olan bonzainin, bitkisinin yapraklarına kannabinoidlerin emdirilmesiyle yapıldığını, yeşil renkli bitki kırıntılarından oluştuğunu, esrardan çok daha güçlü bir uyuşturucu madde olduğunu söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.