Dolar 32,4666
%-0.06
Euro 34,7761
%-0.56
Altın 2.441,410
%0.21
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de o belediye başkanının odasında 'böcek' bulundu

İzmir'de o belediye başkanının odasında 'böcek' bulundu

İzmir'in Tire ilçesi Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ın makam odasındaki çekmecede, dinleme cihazı bulundu. Dinleme cihazıyla ilgili açıklama yapan Başkan Duran, "Bizim kimseden saklımız gizlimiz yok, bunu yapan illaki ortaya çıkacaktır" dedi.

  • Ege Postası
  • 04.07.2020 - 13:12

Alınan bilgiye göre, bir durumdan şüphelenen Duran, Tire İlçe Emniyet Müdürlüğüne haber verdi. Odada arama yapan ekipler, makam masasının çekmecesinde dinleme cihazı buldu. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, olaya ilişkin çalışma başlattı.

Tire Belediyesi'nde, 'böcek' olarak tabir edilen dinleme cihazı bulundu. Başkan Duran’ın makam odasındaki çekmecede bulunan dinleme cihazıyla ilgili, polis ekipleri inceleme yaptı. Cihazı kimin koyduğunun belirlenmesi ve yakalanması için çalışma sürüyor. Tire Belediye Başkanı İYİ Partili Salih Atakan Duran, Tire Kaymakamlığı ve Tire Emniyet Müdürlüğü'ne de bilgi verdi.

‘KİMSEDEN ÇEKİNCEMİZ YOK’

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Duran, "Bizim kimseden saklayacak da gizleyecek de bir şeyimiz yok. Biz bu makamın kapılarını tüm halkımıza açtık. Belediyeyi kapalı kapılar ardından karar alınan durumdan Tire halkına hesap verir, adil, şeffaf bir hale getirdik. Çok şükür kimseden hiçbir konuda, hiçbir şekilde çekincemiz yok" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.