Dolar 32,5503
%0.2
Euro 34,9359
%-0.1
Altın 2.446,840
%0.44
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bir minibüs kazası daha

Bir minibüs kazası daha

İzmir'in Konak ilçesinde minibüsle motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. İzmir'in Tire ilçesinde de minibüsün tarlaya devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Bir minibüs kazası daha

  • Ege Postası
  • 20.07.2018 - 11:50

İzmir'in Konak ilçesinde, minibüsle çarpışan motosiklette bulunan Şükrü Doğan (24) ve Cafer Doğan (20), hayatını kaybetti.

Kaza, saat 01.00 sıralarında Eşrefpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Karabağlar'dan Konak iyönüne giden A.D. yönetimindeki 59 UU 759 plakalı minibüs, 35 ZF 284 plakalı motosikletle çarpıştı. Olayı gören çevredekiler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, motosiklette bulunan yaralılardan Şükrü Doğan'ı Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Cafer Doğan'ı ise İzmir Katip Çelebi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedaviye alınan ve akraba oldukları öğrenilen yaralılar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazadan sonra başlatılan soruşturma kapsamında minibüs sürücüsü A.D. gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

MİNİBÜS TARLAYA UÇTU

İzmir'in Tire ilçesinde, asfalt işçilerini taşıyan minibüs tarlaya uçtu, 1 kişi öldü, 3 kişi ise yaralandı.

Kaza, bugün saat 08.00 sıralarında, Doyranlı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Yol yapım çalışmalarında taşeron bir firmada görevli işçileri taşıyan Yahya Çakır yönetimindeki 35 NH 319 plakalı minibüs, yol kenarındaki tarlaya uçtu. Kazada, sürücü Çakır ile araçtaki işçiler Mehmet Manangöz, Ahmet Karaca ve Hamza Ali Ildır yaralandı. Araçta sıkışan yaralılar AKS 110 ekiplerince kurtarıldı. Ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralılardan Mehmet Manangöz, yaşamını yitirdi. Diğer yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. (DHA-AA)

Mehmet Manavgöz                                                           Yahya Çakır

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.