Dolar 32,5044
%0.18
Euro 34,7458
%0.07
Altın 2.491,990
%1.21
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de korkutan yangın: Faciadan dönüldü!

İzmir'de korkutan yangın: Faciadan dönüldü!

İzmir'in Aliağa İlçesi'ndeki HABAŞ Demir Çelik Fabrikası'nda çıkan yangın, korkuttu. Alevler, itfaiye ekipleri tarafından bir saatte söndürülürken, hasar meydana geldi. İzmir'de korkutan yangın... Diğer ilçelerden itfaiye ekipleri de gitti

  • Ege Postası
  • 30.05.2016 - 19:19

İzmir- Çanakkale Karayolu, Foça Kavşağı yakınlarındaki HABAŞ Demir Çelik Fabrikası'nda, bugün saat 15.30 sıralarında yangın çıktı. Oksijen Ünitesindeki soğutma kulelerindeki çeperlerin henüz belirlenemeyern bir nedenle tutuşması sonucu çıkan yangın kısa sürede büyüdü.

Gökyüzünü siyah dumanlar kaplarken, alevlere ilk müdahaleyi tesisin kendi itfaiye ekipleri yaptı. İzmir, Aliağa, Menemen, Foça'dan itfaiye ekipleri de sevk edildi. Yangın çıkan ünitedeki işçiler kısa sürede tahliye edilip, bölgeden uzaklaştırıldı.



Fabrikanın çelikhanesinde görevli işçilerden Mahsun Dursun, koğuşa gitmek için dışarı çıktığında dumanları farkettiğini belirterek, "Alevler kısa sürede yayıldı. Alevlerinin zamanında farkedilmesi olası bir faciayı önledi. kimsenin canına bir şey olmaması nedeniyle 'Ucuz atlattık' diyebiliriz" dedi. Alevler, itfaiye ekipleri tarafından su sıkılarak, yaklaşık bir saatte güçlükle söndürülürken, hasar meydana geldi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.