Dolar 32,5769
%0.28
Euro 34,9937
%0.06
Altın 2.461,380
%1.03
Bist-100 9.894,00
%1.82

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de kazalar iki can aldı

İzmir'de kazalar iki can aldı

İzmir'in Konak ilçesinde motosikletin trafik lambasına çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı. Tire'de meydana gelen trafik kazasında da bir kişi öldü, bir kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. İzmir'de kazalar iki can aldı

  • Ege Postası
  • 26.07.2017 - 09:02

Alınan bilgiye göre, Üçyol istikametinden Konak yönüne giden plakasız motosiklet, İnönü Caddesi'nde refüjdeki trafik lambasına çarptı.

Kazada, motosiklette bulunan Hüseyin Demirel (35) ve Süleyman Köylü (28) ağır yaralandı.

Yaralılardan Köylü, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Demirel ise İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Demirel hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis ekipleri motosikletin sürücüsünü belirlemek için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. 

TİRE'DE BİR ÖLÜ, BİR YARALI 

İzmir'in Tire İlçesinde meydana gelen trafik kazasında, Ödemiş Belediyesi'nde zabıta memuru olan 27 yaşındaki Abdurrahman Atalay Demir hayatını kaybetti. Diğer otomobilde bulunan Ayhan Duman ise hafif yaralandı.


Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Ödemiş-İzmir Karayolu'ndaki Derebaşı Mahallesi kavşağında meydana geldi. Ödemiş Belediyesi'nde zabıta memuru olduğu öğrenilen Abdurrahman Atalay Demir, İzmir otobüsünü kaçıran bir yakınını, Derebaşı kavşağında yakaladığı otobüse bindirdi. Demir, 35 ZGU 13 plakalı otomobiliyle Ödemiş'e dönmek üzere otobüsün önünden manevra yaparken, arkadan gelen 48 yaşındaki Hüseyin Pelit yönetimindeki F=IX-130 yabancı plakalı otomobille çarpıştı. Demir'in yaklaşık 50 metre sürüklendiği kazayı görenler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde AKS ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılan Demir'in hayatını kaybettiğini belirledi. Demir'in cesedi Tire Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılırken, yabancı plakalı otomobilde bulunan ve hafif yaralanan Ayhan Duman Tire Devlet Hastanesi'nde tedaviya alındı. Genç zabıtanın ölüm haberini alan yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

Öte yandan, bugün Ankara'da Cumhuraşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile görüştükten sonra Ödemiş'e dönerken tesadüf eseri  kazayı gören Ödemiş Belediye Başkanı Ahmet Mahmut Badem, olay yerinde incelemelerde bulunarak kazayla ilgi bilgi aldı. (AA,DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.