Dolar 32,3859
%0.21
Euro 35,0259
%-0.11
Altın 2.324,450
%0.17
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de kanlı gece

İzmir'de kanlı gece

İzmir'in Buca İlçesi'nde, 29 yaşındaki Fatih Özoran, otomobilinin içinde silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu.İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, ise çıkan silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.  İki olayda 1 ölü, 3 yaralı

  • Ege Postası
  • 26.10.2016 - 08:38

İzmir'in Buca ve Bayraklı ilçelerindeki olaylarda dün gece kan aktı. Buca'da 29 yaşındaki Fatih Özoran, otomobilinin içinde silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu. Olayla ilgili biri kadın, 2 kişi gözaltına alındı. Bayraklı'da ise inşaat işçileri caddede birbirine girdi, biri ağır 3 kişi yaralandı. 

Buca'daki Olay, akşam saatlerinde Murathan Mahallesi Şahin Tepesi Mevkii'nde meydana geldi. Yol kenarındaki boş bir arazide 45 YY 270 plakalı otomobilin içerisinde hareketsiz yatan kişiyi görenler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde silahla vurulan kişinin öldüğü belirlendi. Yapılan araştırmada Fatih Özoran'a ait olduğu belirlenen ceset, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi. 


Fatih Özoran
Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ve otomobilde parmak izi çalışması yapan polis, biri kadın, 2 kişiyi gözaltına alındı. 

Polis, olayın cinayet olma ihtimali üzerinde dururken, gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. 

CADDEDE DÜELLO

Diğer olay ise Bayraklı Manavkuyu Mahallesi Sakarya Caddesi'nde meydana geldi. Ankara'dan İzmir'e inşaatta çalışmak için gelen 26 yaşındaki Ahmet Şimşek ile 33 yaşındaki Caner Karadaş, cadde üzerinde bilinmeyen bir nedenle 41 yaşındaki Savaş Öngelen ile tartışmaya başladı. Öngelen'in çevredeki arkadaşlarının da tartışmaya karışması üzerine kavga çıktı. Olayda Şimşek ve Öngelen silahla, Karadaş ise bıçakla yaralandı. Olayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. 

Caner Karadaş                                                                         Ahmet Şimşek

İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılardan Şimşek ve Öngelen Ege Üniversitesi Hastanesi'ne, Karadaş ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Şimşek'in hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralıların sağlık durumlarının ise iyi olduğu açıklandı. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ve görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, 4 kişiyi gözaltına alırken, tabanca ile bıçağı kimin kullandığını belirlemek için geniş çaplı araştırma başlattı. Öte yandan Savaş Öngelen'in üzerinde bir miktar uyuşutucu bulunduğu belirtildi. Soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.