Dolar 32,5213
%-0.08
Euro 34,7970
%-0.2
Altın 2.421,690
%-0.35
Bist-100 9.709,00
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de İnce seferberlik

İzmir’de İnce seferberlik

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin 21 Haziran’da gerçekleştireceği Büyük İzmir Mitingi için hazırlıklar bütün hızıyla sürerken, CHP İzmir İl Başkanlığı’nda bir araya gelen 30 ilçe başkanı hazırlıklarla ilgili seferberlik kararı aldı. İl Örgütü tarihin en büyük mitingine hazırlanıyor

  • Ege Postası
  • 13.06.2018 - 10:21

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin 21 Haziran’da Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleşmesi beklenen mitingine yüksek katılım olması için ortak karar alan CHP İlçe Başkanları, tüm ilçelerden mitinge araç kaldıracak.

24 Haziran seçimleri öncesinde İzmir’de Büyük İzmir Mitingi gerçekleştirecek olan CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin mini mitinglerinde dile getirdiği 2 milyon insan talebini gerçekleştirmek için harekete geçen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçe başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya 30 ilçe başkanı katılım gösterirken, hazırlıklarla ilgili son durum ele alındı.

İZMİR TARİHİNİN EN BÜYÜK MİTİNGİNE HAZIRLANIYOR

CHP İzmir İl Başkanlığı ve Seçim Koordinasyon Merkezi yetkilileri, çeşitli noktalarda Muharrem İnce’nin İzmir Mitingi ile ilgili duyuru, afiş ve bilboardlarla İzmirlileri mitinge davet edecek. Seçimden 3 gün önce Gündoğdu Meydanı’nda saat 18.30’da başlaması beklenen mitinge yüksek katılım için seferber olma talimatı veren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir tarihinin en büyük mitingini gerçekleştirmek için tüm ilçe başkanlarından destek istedi.

BÜYÜK İZMİR MİTİNGİ İÇİN VAPUR,  TEKNE, KAYIK, GEMİ, İZBAN, METRO DA KULLANILACAK

Alınan kararlara göre bütün ilçelerden Gündoğdu Meydanı’ndaki Büyük İzmir Mitingi için otobüs ve araç kaldırılacak. Öte yandan İzmirlilerin ve CHP üyelerinin mitinge katılımı için vapur, İZBAN, metro gibi toplu ulaşım araçları da kullanılacak. Foça, Urla, Çeşme gibi denize kıyısı olan ilçelerden gemi, kayık ve tekneler de Gündoğdu’ya insan taşıyacak. Toplantıda ilçelerin birbirine yardımcı olmasının da istendiği belirtilirken tüm ilçe başkanları Büyük İzmir Mitingi için hazır olduklarını dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.