Dolar 32,3658
%0.15
Euro 35,0442
%-0.06
Altın 2.325,090
%0.2
Bist-100 9,11
%0.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de 'İnce' hazırlık

İzmir'de 'İnce' hazırlık

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin İzmir Gündoğdu Meydanı’nda perşembe günü yapacağı mitingin hazırlıkları sürüyor. Bir organizasyon şirketi tarafından geçen cumartesi günü başlayan çalışmaların, perşembe sabahı bitirilmesi planlanıyor. 60 kişilik ekip, 50 metre uzunluğundaki dev sahneyi kurmak için uğraşıyor. Sahne beş günde kurulacak

  • Ege Postası
  • 18.06.2018 - 11:54

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 21 Haziran Perşembe günü, saat 19.00’da Gündoğdu Meydanı’nda miting düzenleyecek. İnce, İzmir mitingi için "2 milyon katılımcı bekliyorum" demişti.

Gündoğdu Meydanı’nda başlayan hazırlıklar da 2 milyon kişinin katılacağı şekilde planlandı. Geçen cumartesi günü başlayan hazırlıklarda 60 kişilik bir ekip görev aldı. Şantiye sahasını andıran Gündoğdu Meydanı’nda, dev sahnenin bir kısmı kuruldu. 50 metre uzunluğunda olan sahnenin yüksekliği 12, derinliği ise 16 metre. Gündoğdu Meydanı’ndan Cumhuriyet Meydanı’na kadar 80 metrelik aralarla vinçler yardımı ile 200 adet hoparlör asılacak. Yine alana 240 metrekare led ekranlar kurulacak. Alanın her köşesinde de jeneratörler olacak.

İnce’nin halka sesleneceği sahne, kırmızı halı ile donatılacak. Sahneye de iki adet led ekran kurulacak. Çalışmaları yapan firmanın teknik sorumlusu Cansu Yılmaz, sahnenin podyumlardan farklı olarak özel malzemeler ile hazırlandığını söyledi. 21 Haziran sabahı çalışmaları tamamlamış olacaklarını da belirten Yılmaz, 2 milyon kişinin katılacağı şekilde bir düzenleme yaptıklarını kaydetti. Öte yandan İzmir’in bir çok noktasında, Muharrem İnce’nin afişleri yer aldı.

'TAMAM MESAJINI İZMİR’DEN VERECEĞİZ'

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin kampanyasının İzmir’de özel bir yer tuttuğunu, 24 Haziran seçimlerinde İzmir’den gelecek oyların Türkiye geneline yapacağı katkıyla, İnce’nin Cumhurbaşkanı olacağına inandıklarını söyledi. İzmir’in çağdaş, modern, demokrasiden ve adaletten yana tavrının tüm ülkede ‘tamam’ rüzgarı estireceğini öne süren Yücel, "Tüm bunlar göz önüne alındığında, İzmir mitingimiz tarihi bir misyon üstleniyor. Mitingimizde Muharrem İnce’nin ilk kez kullanacağı devasa bir platform kuruyoruz. Bu miting aynı zamanda adeta bayrak mitingi, adalet mitingi gibi olacak. Yüzbinlerce Türk bayrağını, alana gelecek İzmirlilere dağıtacağız. İzmirlilerin sıcaktan çok etkilenmemesi için miting saatimizi 19.00 olarak belirledik. İzmir, cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklandığı günden bu yana Muharrem İnce’nin büyük İzmir mitingini bekliyor. Bu miting, İzmir’de bir seçim için şimdiye kadar yapılmış en büyük miting olacak. O gün Muharrem İnce’yi mahşeri bir kalabalıkla karşılayıp, Sayın İnce ile birlikte en güçlü ‘Tamam’ mesajını İzmir’den vereceğiz" diye konuştu.

Deniz Yücel, İzmirliler'i 21 Haziran Perşembe günü saat 19.00'da yapılacak mitinge davet etti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.