Dolar 32,4907
%-0.15
Euro 34,9249
%0.28
Altın 2.434,600
%0.47
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de ilginç protesto! Vakıfbank'ın önünde güreştiler

İzmir'de ilginç protesto! Vakıfbank'ın önünde güreştiler

Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı görevinin yanı sıra, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığı yapan Hamza Yerlikaya'nın Vakıfbank yönetim kuruluna da atanması İzmir'de ilginç bir şekilde protesto edildi.

  • Ege Postası
  • 02.07.2020 - 21:34

EGEPOSTASI- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Hamza Yerlikaya'nın Vakıfbank Yönetim Kurulu üyeliğine atanmasına tepkiler sürüyor. Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı görevinin yanı sıra, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığı yapan Yerlikaya’nın Vakıfbank’ta görev yapacak olması başta siyasetçilerin ve birçok kesimin tepkisini çekmişti.

Bugüne kadar en ilginç tepki ise İzmir'den geldi. Konak'ta bulunan Şehit Fethi Bey Caddesindeki Vakıfbank Ege Bölge Müdürlüğü önüne gelen 2 yurttaş, Güreşçi Hamza Yerlikaya'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Vakıfbank'a atanmasını güreşerek protesto etti. Güreş sonunda gençlerden biri "Vakıfbank'ın önüne geldik. Biz bu işte liyakatimizin olduğunu düşünüyoruz. İyi güreşçileriz. Özgeçmişimizi aldık, şimdi iş başvurusunda bulunacağız." sözleri dikkat çekti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.