Dolar 32,5184
%0.02
Euro 34,8467
%0.53
Altın 2.429,990
%-0.12
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de iki kadın canına kıydı

İzmir'de iki kadın canına kıydı

İzmir'in Bornova İlçesi'nde şizofreni tedavisi gördüğü öğrenilen 26 yaşındaki Nimet Dündar kendisini asarak intihar etti. Tire'de ise 49 yaşındaki kadın, sokakta çok miktarda hap içerek hayatına son verdi. İzmir'i sarsan intiharlar

  • Ege Postası
  • 24.05.2016 - 09:24

Bornova'daki olay, dün saat 22.00 sıralarında Mevlana Mahallesi 1769 sokakta bulunan bir evde meydana geldi. Şizofreni tedvisi gördüğü öğrenilen Nimet Dündar, evde yalnız olduğu sırada banyonun havalandırma penceresine bağladığı kabloyla kendini asarak intihar etti. Nimet Dündar'ı asılı bulan kardeşi Fahri Dündar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri Nimet Dündar'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ceset, savcının incelemesinden sonra otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Polisin olayla ilgili soruşturma başlattı. 

ZİHİNSEL ENGELLİ KADIN CANINA KIYDI
İzmir’in Tire ilçesinde de, zihinsel engelli olduğu belirtilen Serpil Dinç (49) adlı kadın gece yarısı sokak ortasında ilaç içerek intihar etti. Yaklaşık 8 yıldır kimsesizlerin barındığı Kızılay evlerinde yaşamını sürdüren Dinç’in, tansiyon ve şeker hastası olduğu ve bir süredir tedavi amaçlı psikolojik ilaç kullandığı öğrenildi.

İddiaya göre, önceki gece yarısı girdiği bunalım sonucu yanında bulunan ilaçlardan bol miktarda içen Dinç, İstiklal mahallesi Kanlıkavak sokağında fenalaşarak yere yığıldı. Kadını yerde hareketsiz yatarken bulan vatandaşlar, 112 sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kendinde olmayan Dinç’e müdahale etse de talihsiz kadın kurtarılamadı. 
Ödemiş Kayaköy nüfusuna kayıtlı Dinç’in ölümü hakkında çok yönlü soruşturma başlatıldı. DHA-İHA

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.