Dolar 32,5068
%0.3
Euro 34,5765
%0.24
Altın 2.500,360
%0.69
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de İdlib yası... Etkinlikler iptal....

İzmir'de İdlib yası... Etkinlikler iptal....

33 askerimizin Suriye topraklarındaki kalleş saldırı sonrası şehit olmasının ardından İzmir yasta... Belediyeler etkinliklerini bir bir iptal ediyor... Belediyeler etkinlikleri iptal ediyor...

  • Ege Postası
  • 28.02.2020 - 12:27

EGEPOSTASI - 33 askerimizin Suriye topraklarındaki kalleş saldırı sonrası şehit olmasının ardından İzmir yasta... Belediyeler etkinliklerini bir bir iptal ediyor...

BORNOVA

Hain saldırısı sonrası gelen şehit haberlerinin tüm ülkeyi yasa boğduğunu söyleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Üzüntü ve acımız kelimelerle anlatılamayacak kadar büyük. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize sabır ve baş sağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Belediye olarak konser, gösteri gibi eğlence içerikli tüm etkinliklerimizi iptal ettik. Bu süreçte vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için rutin belediyecilik hizmetlerimiz her zaman olduğu gibi devam edecektir” dedi. 

BUCA

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, "İdlib'den gelen acı haberler yüreğimizi yangın yerine döndürdü. Al bayrağımız uğruna şehit düşen askerlerimizin aziz hatırasına bu hafta sonu Buca Belediyesi olarak düzenlediğimiz tüm kültür ve sanat etkinliklerimizi iptal etmiş bulunuyoruz. Şehit düşen tüm kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz. Başımız sağ olsun" dedi

KARŞIYAKA

Karşıyaka Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Hain saldırıda şehit düşen askerlerimiz için yastayız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Belediyemiz tarafından gerçekleştirilmesi planlanan tüm etkinlikler 3 gün süreyle iptal edilmiştir” denildi.

KONAK

Konak Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Şehitlerimiz için yastayız... İdlib'te yaşanan hain saldırıdan ötürü tüm etkinliklerimiz iptal edilmiştir.  Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun" denildi.

ÇİĞLİ

Çiğli Belediyesi’nden Başkan Utku Gümrükçü imzalı olarak yapılan açıklama şöyle: “Suriye’nin İdlib kentinde Türk askerlerine düzenlenen hain hava saldırısında şehit olan askerlerimizin acısı ciğerimizi dağladı. Şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve ülkemize baş sağlığı; yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum.  Belediyemiz tarafından düzenlenecek tüm şiir, konser, tiyatro ve eğlence etkinlikleri iptal edilmiştir.

NARLIDERE

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin etkinlik iptalini sosyal medyadan duyurdu. Engin "İdlib'de Mehmetçiklerimizi hedef alan hain saldırı nedeniyle; bugün AKM'de gerçekleştirilecek olan Zilli Zarife Tiyatro oyunumuz iptal edilmiştir. Yarın yapılacak olan Hemşehri Lezzetleri Tadım Şenliğimiz, ileri bir tarihe ertelenmiştir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz" diye yazdı.

BERGAMA

Bergama Belediyesi'nden yapılana açıkalamada, "Bergama Kültür Merkezi'nde (BerKM) bu akşam yapılacağını duyurduğumuz konser, Mehmetçiğimize karşı yapılan hain saldırı nedeniyle iptal edilmiştir. Milletimizin başı sağ olsun. Devletimizin ve askerimizin her zaman yanındayız" denildi.

BAYINDIR

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, 27.02.2020 Perşembe gecesi Suriye’de gerçekleşen hain saldırı sonucu kaybettiğimiz şehitlerimiz için bir taziye mesajı yayınladı.

Hemşehrilerine iş yerlerine ve evlerine bayrak asma çağırısı yapan Demirezen; “Bu Mübarek gecede aldığımız acı haber ile yüreğimiz yandı. Yaşanan hain saldırıda şehadet mertebesine ulaşan kahraman Mehmetçiklerimize Cenab-ı Allah'dan rahmet, yaralanan Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum.  Yüce Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Bayındır Belediyesi’nden yapılan açıklamada da daha önceden 8 Mart’ta yapılacağı duyurulan deve güreşi, yine 8 Mart’ta yapılacak olan Müştemilat Kumpanya’nın Kadınlar Günü Özel gösterisi, 10 Mart’ta yapılacak türkü dinletisi ve devam eden kurumlar arası voleybol turnuvası müsabakalarının iptal edildiği duyuruldu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.