Dolar 32,3627
%0.14
Euro 34,9578
%-0.31
Altın 2.324,970
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de hastanede kavga

İzmir'de hastanede kavga

Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, çocuğun ziyaretine izin vermeyen güvenlik görevlileri ile hasta yakınları arasında çıkan kavgada 2 görevli yaralandı. Hastane çalışanlarının kameralarına yansıyan olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı Hastaneyi savaş alanına çevirdiler

  • Ege Postası
  • 18.10.2018 - 01:02

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, çocuğun ziyaretine izin vermeyen güvenlik görevlileri ile hasta yakınları arasında çıkan kavgada iki görevli yaralandı, iki kişi gözaltına alındı. 

Alınan bilgiye göre, hastanede göz tedavisi gören Osman A'yı (80) ziyaret etmek isteyen grupta bulunan 6 yaşındaki çocuğun, sağlığı açısından ziyaretinin uygun olmadığını söyleyen güvenlik görevlileri Özlem K. ve Bedri K. ile hasta yakınları arasında tartışma çıktı. 

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine hasta yakınları, güvenlik görevlilerine sopayla saldırdı. Kavgada iki görevli yaralandı. 

Boynundan yaralanan Bedri K, 13 yaş altındakilerin hastaneye alınmaması kuralını hasta yakınlarına hatırlattıklarını ancak şiddetle karşılaştıklarını ifade etti. 

Kafa travması geçiren Özlem K. ise hasta yakınlarının kafasına vurduklarını, küfür ve tehdit savurduklarını ileri sürerek saldırganlardan şikayetçi olduğunu kaydetti. 

Bu arada kavga anına ilişkin görüntüler, hastane çalışanlarının kameralarına yansıdı.

Olayla ilgili iki kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.