Dolar 32,5033
%0.28
Euro 34,6252
%0.38
Altın 2.483,750
%0.02
Bist-100 9.577,00
%-1.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de güvenli okul toplantısı yapıldı

İzmir'de güvenli okul toplantısı yapıldı

İzmir'de valiliğin öncülüğünde kentte eğitim gören öğrencilerin güvenliğinin sağlanması amacıyla "güvenli okul" toplantısı yapıldı. Valilik öncülüğünde koordinasyon toplantısı

  • Ege Postası
  • 19.09.2018 - 14:12

İzmir Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında "Okullar ve Çevresinin Daha Güvenli Hale Getirilmesine Yönelik İş Birliği 
Protokolü" kapsamında toplantı düzenlendi.

İzmir Valiliğinde düzenlenen toplantıda pazartesi günü başlayan 2018-2019 eğitim öğretim döneminde okulların daha güvenli hale getirilmesi amacıyla neler yapılacağı konuşuldu.

İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ın başkanlık ettiği toplantıya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanı Kıdemli Albay Mete Çağlar, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, kaymakamlar, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ve ilgili kurum yetkilileri katıldı.

Toplantıda, okul ve öğrenci güvenliği ile ilgili eğitim yılı boyunca alınacak 
güvenlik ve trafik tedbirleri değerlendirilirken, ilgili kurumlar arasında gerekli koordinasyon da sağlandı.

Toplantıların, eğitim-öğretim dönemi boyunca alınacak emniyet ve trafik tedbirlerinin sürekli güncellenerek devam ettirilmesi, kurumların sürekli iletişim halinde olmaları, alınan tedbirlerin gelişen olaylara göre tekrar değerlendirilmesi ve yeni tedbirlerin planlanması amacıyla her ay düzenlenmesi kararlaştırıldı. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.