Dolar 32,3377
%0.27
Euro 35,1323
%0.03
Altın 2.305,740
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de garip olay: Devriye atan polis ekipleri sokaklardan yaralı topladı

İzmir'de garip olay: Devriye atan polis ekipleri sokaklardan yaralı topladı

İzmir'in Balçova ilçesinde, bölgede devriye gezen polis ekipleri, farklı sokaklarda yerde yatan 3 yaralı buldu. Yaralılar, ambulanslar ile hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.  

  • Ege Postası
  • 26.11.2020 - 09:09

Garip olay, saat 03.00 sıralarında Eğitim Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Balçova Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri devriye gezdikleri sırada, Sokullu Sokak üzerinde iki kişiyi yerde yatarken buldu. İlk yapılan incelemede, iki şüphelinin yaralı olduğunu fark eden polis, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Bu sırada, devriye gezen başka bir polis ekibi ise Yeşil Cami Sokak'ta bir yaralıya daha denk geldi. İki farklı adreste bulunan toplamda 3 yaralı, ambulanslar ile çevre hastanelere sevk edilirken, polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında, çevredeki vatandaşların ifadesine başvuran polis ekipleri, olayın bıçak ve silahlı kavga olduğunu tespit etti. Yapılan araştırmada, husumetli olduğu ileri sürülen iki grubun bıçak ve silah kullanmak suretiyle birbirlerini yaraladığı öğrenildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenilirken, polis ekipleri olaya ilişkin başlatılan soruşturmayı sürdürüyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.