Dolar 32,3811
%0.2
Euro 35,0555
%-0.03
Altın 2.325,860
%0.23
Bist-100 9,11
%0.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de feci kaza: Hamile kadın kurtarılamadı

İzmir'de feci kaza: Hamile kadın kurtarılamadı

İzmir'in Balçova ilçesinde, ehliyetsiz olduğu öne sürülen otomobil sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu belediye otobüsüne çarptı. Kazada 2 çocuk ve biri hamile kadın olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı. Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan hamile olan Ebru Süngü, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı.

  • Ege Postası
  • 01.07.2020 - 09:08

Kaza, saat 23.45 sıralarında İzmir- Çeşme Otoyolu Üçkuyular çıkışında meydana geldi. Balçova yönünden Konak istikametine seyir halinde olan Hüseyin Erilmez yönetimindeki 35 UY 17 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önünde giden İ.Ş. yönetimindeki 35 DB 5248 plakalı belediye otobüsüne arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle 6 kişinin bulunduğu otomobil hurdaya döndü. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu sağlık, 110 AKS ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alırken, 110 AKS ekipleri otomobilde sıkışan yolcuları çıkartmak için çalışma başlattı. 110 AKS ekiplerinin müdahalesi sonucu çıkartılan, yaralılar sağlık ekiplerine teslim edildi.

Ambulanslara alınan yaralılardan Miraç, Berat ve hamile olduğu öğrenilen Ebru Süngü, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne, Şeref Erilmez ve Muammer Elekçi ise İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

HAMİLE KADIN KURTARILAMADI

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan hamile olan Ebru Süngü, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Yaralanan 2'si çocuk 4 kişinin tedavilerine hastanelerde devam ediliyor.

KAZADAN SONRA KAÇTI

Bu arada ehliyeti olmadığı öne sürülen ve kazadan sonra yaralı olarak olay yerinden uzaklaştığı belirtilen otomobil sürücüsü Hüseyin Erilmez'e ise henüz ulaşılamadığı öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.