Dolar 32,5095
%0.19
Euro 34,8267
%0.3
Altın 2.490,760
%1.16
Bist-100 9.540,00
%0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de 'Eğitime Pedalla' etkinliği

İzmir'de 'Eğitime Pedalla' etkinliği

Ege Çağdaş Eğitim Vakfı'nın (EÇEV) eğitime katkı sağlamak ve bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak amacı ile düzenlediği "Eğitime Pedalla" etkinliği gönüllülerin katılımıyla gerçekleştirildi. 350 bisikletli buluştu

  • Ege Postası
  • 21.10.2018 - 12:02

Yaklaşık 350 bisikletli gönüllü Bostanlı Vapur İskelesinde buluştu. Tur öncesinde kayıt yaptıran ve bağışta bulunan gönüllüler adına konuşan EÇEV Kaynak Geliştirme Koordinatörü Fatih Mehmet Akdan, ilk defa düzenledikleri ücretli etkinliğe yoğun katılımından çok memnun olduklarını belirtti.

İzmir'deki bisiklet farkındalığını ve kullanımını arttırmak, eğitime katkı sağlamak için bu etkinliği düzenlediklerini ifade eden Akdan, "Bostanlı'da başlayıp İnciraltı'nda bitireceğiz. Kayıt yaptırıp gelmeyecek olanlar da oluyor. Bağış etkinliği olduğu için anneannesini bile kayıt yaptıranı gördüm. Maksat bağış toplamak. Gelmese bile en azından kayıt yaptırıyor. Bağış kampanyalarımız 28 Ekim'e kadar devam edecek." diye konuştu.

Çevre ve eğitim için pedal çevirmeye gelen Gürkan Keser, tura kızıyla katıldığını belirterek, "Çevreye faydalı olsun, daha az egzoz dumanı olsun eğitime destek olmak amaçlı bir kampanya başlatıldı. Fırsat eşitsizliği olan bölgelerdeki çocuklara burs olarak fayda sağlayabilme adına vakıfla birlikte bir tur yapmayı planladık." ifadelerini kullandı.Katılımcılardan Mustafa Özaydın ise, şöyle konuştu:

"Trafikte bisiklet kullanımı ve farkındalığı yaratmak amacımız. 'Bedenimiz kaportamız' bütün araç sahiplerine bunu belirtmek istiyorum. Zaman zaman otobüs şoförleri, dolmuş şoförleri ve sivil araç kullanan arkadaşlar yeri geliyor bizi sıkıştırıyorlar, bilinçli ya da bilinçsiz. Bunlara dikkat edilmesini özenle rica ediyorum." (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.