Dolar 32,3671
%0.15
Euro 35,0026
%-0.18
Altın 2.325,850
%0.23
Bist-100 9,10
%0.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de dünya iç mekan günü kutlandı

İzmir'de dünya iç mekan günü kutlandı

TMMOB İç Mimarlar Odası İzmir Şubesi, ‘Dünya İç Mekanlar Günü’nü "Interior Design for Generations" teması ile ’party event’ şeklinde kutladı. Bornova’da CONTAINERHALL’da düzenlenen etkinliğin ana sponsoru uzun yıllardır İzmir’de faaliyet gösteren Serter Büro Mobilya Dekorasyon oldu. Container Hall'de 'party event' düzenlendi

  • Ege Postası
  • 28.05.2017 - 14:59

EGE POSTASI - İç Mimarlık alanında dünyanın en saygın kuruluşu olan International Federation of Interior Architects/Designers (IFI),  bu yıl Dünya İç Mekanlar Günü’nü  "Interior Design for Generations" teması ile kutladı.

Uluslararası iç mimarlık örgütü IFI’nın farklı ülkelerde iç mimar ve tasarımcılarla çeşitli organizasyonlarla her yıl Mayıs ayının son Cumartesi kutladığı Dünya İç Mekanlar Günü'nde bu yıl TMMOB’a bağlı  İç Mimarlar Odası İzmir Şubesi, ‘party event’ düzenledi.

Bornova’da CONTAINERHALL’da düzenlenen etkinliğin ana sponsoru uzun yıllardır İzmir’de faaliyet gösteren ve 3 yıldır yine ofis mobilyaları sektörünün öncü kuruluşu Bürotime'la yol arkadaşlığı yapan Serter Büro Mobilya Dekorasyon oldu. Etkinliğe içmimarlık ve tasarım okuyan öğrenciler, mevcut içmimarlar ve sektörün temsilcileri katıldı. Etkinlik saat gece geç saatlere kadar sürerken, katılımcılara gün boyu ikramlarda bulunuldu. Etkinlik kapsamında çeşitli yarışmalar düzenlendi. En ilgi çekeni ise ‘kendi koltuğunu kendin yap’ yarışması oldu.

Etkinliğin güzel geçtiğini belirten TMMOB İç Mimarlar Odası İzmir Şube Başkanı Burcu Yazgan Parlak,sektör için önemli bir günü genç ve öğrenci ağırlıklı bir organizasyonla kutladıklarını ifade etti. 

Serter mobilya olarak etkinliğin ana sponsoru olan aynı zamanda İzmirli iş Kadınları Derneği'nin (İZİKAD) başkanı Huriye Serter, “ Bugün iç mimarlar ve tasarımcılar için önemli bir gün. Dünyada kutlanıyor. Tasarım öğrencileri var burada. Serter mobilya olarak tasarımın yayılmasını istiyoruz. Bunun bir felsefe olarak Serter’in aracılığıyla yayılmasını istiyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.