Dolar 32,5589
%0.06
Euro 35,0114
%0.52
Altın 2.436,250
%0.54
Bist-100 9.776,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de dehşet! İnşaat işçisi el ve ayakları bağlı olarak ölü bulundu

İzmir'de dehşet! İnşaat işçisi el ve ayakları bağlı olarak ölü bulundu

Ege Üniversitesi Bornova Kampüsü içindeki cami inşaatında çalışan bir işçi, elleri ve ayakları iple bağlanmış halde ölü bulundu. Cesedin Ferit Aytekin isimli işçiye ait olduğu belirlenirken, Aytekin'in kesin ölüm nedeni yapılacak otopsiyle belirlenecek. Öte yandan olayla ilgili ileri derece şizofren şüpheli polis ekiplerince yakalandı. İnşaat işçisi el ve ayakları bağlı olarak ölü bulundu

  • Ege Postası
  • 09.11.2019 - 13:18

Ege Üniversitesi Bornova Kampüsü içindeki cami inşaatının yanından dün akşam geçenler, bir erkeğin hareketsiz yattığını gördü. İhbar üzerine gelen sağlık ekibi, el ve ayakları bağlı haldeki erkeğin hayatını kaybettiğini tespit etti. Cesedin kampüs içindeki cami inşaatında çalıştığı belirlenen Ferit Aytekin'e (45) ait olduğu tespit edildi.  Aytekin'in başında darp izi olduğu da saptandı. 

Aytekin'in cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurum morguna kaldırıldı. Polis, olayı çözmek için çevredeki güvenlik ve mobese kameralarını incelemeye aldı.

ŞÜPHELİ YAKALANDI

Öte yandan olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, ileri derecede şizofreni hastası olduğu ve Manisa'da tedavi gördüğü belirtilen bir şüpheliyi yakaladı. Emniyete götürülen zanlının kimliği açıklanmazken, işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

(DHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.