Dolar 32,3300
%0.25
Euro 35,0433
%-0.22
Altın 2.280,490
%0.13
Bist-100 9,00
%2.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de Cumhurbaşkanına hakaret eden dört kişi tutuklandı

İzmir'de Cumhurbaşkanına hakaret eden dört kişi tutuklandı

İzmir'de sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddia edilen ve gözaltına alınan dört kişi, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı. Sosyal medyadan yazmışlar

  • Ege Postası
  • 28.07.2016 - 11:51

Torbalı ilçesinde, sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanına hakaret ettikleri iddiasıyla bir operasyon düzenlendi. Eş zamanlı yapılan baskınlarda, Gamze Ş., Tarık A. ve Yücel B. isimli şahıslar polis tarafından gözaltına alındı. Emniyete ifade almak için götürülen şahıslar daha sonra hastanedeki sağlık kontrollerinin ardından savcılığa sevk edildi. Sorguların ardından adliyeye sevk edilen biri kadın üç kişi, 'Devlet büyüklerine hakaret' ve 'Halkı isyana teşvik' nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

SEFERİHİSAR'DA DA 1 KİŞİ

İZMİR'in Seferihisar İlçesi'nde, darbe girişimi ardından, sosyal paylaşım sitesi üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan 23 yaşındaki E.D. tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Seferihisar'da oturan E.D.'nin, 16 Temmuz günü, sosyal paylaşım sitesi üzerinden paylaşımda bulunduğunu belirledi. E.D., Seferihisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 24 Temmuz Pazar günü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret, suçu ve suçluyu övme suçlarından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen E.D. tutuklandı. (DHA,İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.