Dolar 32,3217
%0.22
Euro 35,1296
%0.02
Altın 2.298,910
%0.94
Bist-100 9,06
%2.88

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de çifte FETÖ operasyonu

İzmir'de çifte FETÖ operasyonu

Muğla merkezli operasyon kapsamında, TSK'da görev yapan iki asker gözaltına alındı. İzmir'de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında ise biri avukat, 11 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerin yakalanmasına yönelik İzmir merkezli 6 ilde operasyon başlatıldı. Çok sayıda kişi hakkında gözaltı kararı

  • Ege Postası
  • 26.03.2019 - 10:08

Muğla merkezli 14 ilde yapılan, FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki yapılanmasına yönelik operasyonda, İzmir'de görev yapan bir astsubay gözaltına alındı. Astsubayın Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda görev yaptığı öğrenildi. Ayrıca operasyon kapsamında bir asker daha gözaltına alındı. Bu askerin görev yerinin Muğla olduğu, ancak İzmir'de yakalandığı belirtildi.

Öte yandan İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 11 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. İzmir Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İzmir, Manisa, Uşak, Çorum, Eskişehir ve Aydın'da eş zamanlı operasyon başlattı. Şüphelilerin, örgütün kriptolu haberleşme programı ByLock'u kullandığı saptandı. Şüpheliler arasında Aydın Barosu'na kayıtlı bir avukatın da bulunduğu bildirildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.