Dolar 32,3462
%0.3
Euro 35,1024
%-0.05
Altın 2.309,340
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de buzlanma kazası: 1 ölü, 7 yaralı

İzmir'de buzlanma kazası: 1 ölü, 7 yaralı

İzmir'in Bornova ilçesinde, yolda buzlanma nedeni ile 20 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana gelirken bir kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı. İzmir'de zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 7 yaralı

  • Ege Postası
  • 11.01.2017 - 07:57

Kaza, bugün saat 06.30 sıralarında, Ankara Caddesi Naldöken kavşağı yakınlarında meydana geldi. Kemalpaşa'dan Bornova yönüne giden araçlar, yoldaki buzlanma nedeni ile freni tutmayıp kaymaya başladı. 4'ü yolcu otobüsü, biri askeri araç, kamyon, kamyonet, minibüs ve otomobillerin de yer aldığı 20 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Otoyolda zincirleme kaza: 9 yaralı

Kazayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bilgi verdi. Kaza nedeniyle yol, araç trafiğine kapatıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde, 26 AG 708 plakalı otomobilin sürücüsü 26 yaşındaki Seyit Gök'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Sağlık ekipleri, yaralanan biri asker 7 yaralıyı olay yerinde yaptıkları müdahalenin ardından ambulans ile Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazaya karışan araçlar yoldan kaldırıldıktan sonra yol araç trafiğine açıldı. Kazayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

İzmir'de, yoldaki buzlanma nedeniyle çok sayıda araç kaza yaptı, sürücüler uyarılara rağmen önlem almayan ve tuzlama çalışması yapmayan yetkililere tepki gösterdi. 

Kaza yapan sürücülerden Ozan Oğuz, "Üçüncü viteste rampa çıkıyordum. Yolun ne olduğunu anlamadım. Döndüm döndüm vurdum, tuzlanmaz mı yol. 3 gün öncesinden haber veriyorlar uyarıyorlar buzlanma olacak diye. Yazık günah bakın insanlara biz 4 araç kaza yaptık. Arkada da belediye otobüsleri girmiş birbirine. Yazık günah" dedi. 

Konak'ta da Liman Caddesi'nde de zincirleme kazada 3 otomobil hasar gördü. Bu kazada da yaralanan olmazken, sürücülerden Recep Delibalta, "Köprüye girer girmez bir anda araba elimden çıktı. Çok kötü buzlanmış elimden çıktı araba, ne yaptıysam olmadı" diye konuştu. Sürücü Savaş Becerik ise, "Bu yoldaki buzlar yüzünden bu hale geldik. Can güvenliğimiz kalmadı" dedi. (İHA/DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.