Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de art arda kritik operasyonlar

İzmir'de art arda kritik operasyonlar

İzmir’in Aliağa İlçesinde İstanbul ve Balıkesir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü bir çalışma kapsamında, aranan yasa dışı sol örgüt üyeleri, İZBAN Aliağa İstasyonu’nun alt sokağında akşam saatlerinde gerçekleştirilen bir operasyonla yakalandı.  IŞİD, PKK, yasa dışı sol örgüt...

  • Ege Postası
  • 27.08.2016 - 09:29

İzmir'de Atatürk Havalimanı saldırısıyla ilgili Kemalpaşa'da MİT ve polisin düzenlediği kritik IŞİD operasyonu, terör örgütü PKK’nın geçlik yapılanması YDG-H’nin Ege Bölge sorumlusunun, MİT ve İzmir Emniyet Müdürlüğü’nün operasyonuyla yakalanmasının ardından, bir operasyon da Aliağa'da gerçekleştirildi. 

İzmir'de MİT ve emniyetten kritik IŞİD operasyonu: 9 gözaltı Ege Bölgesi'ni kana bulayacaktı!

Elde edilen bilgiye göre, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ve Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uzun süredir takipte olduğu yasa dışı sol örgüt üyeleri bu akşam saatlerinde , İZBAN Aliağa İstasyonu altındaki Arif Balamair caddesi üzerinde yakalandı. 2 adet lüks yabancı plakalı aracın içerisinde bulunan ve görgü tanıklarının iddialarına göre 5-6 kişi oldukları öğrenilen yasa dışı örgüt üyeleri İstanbul ve Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İZBAN Aliağa istasyonun alt sokakta sıkıştırılarak abluka altına alındı.

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de çevre güvenliği desteği sağladığı operasyonla yakalandı. Yasa dışı sol örgüt üyesi oldukları öğrenilen zanlılar Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek buradaki işlemlerinin ardından İstanbul’a sevk edildi. 

TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYELİĞİNDEN TUTUKLANDI

Öte yandan PKK/KCK bölücü terör örgütüne üye olmak suçundan aranırken Buca İlçesi'nde yakalanan 21 yaşındaki S.C.Ç., tutuklandı. 

İstanbul Sancaktepe'de, geçen yıl Aralık ayında polis tarafından PKK/KCK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda çıkan silahlı çatışmada ölen Dilan Kortak'ın İzmir'de toprağa verilmesi sırasında bölücü terör örgütü adına eylem ve faaliyetlerde bulundukları tespit edilen şüpheliler arasında bulunan S.C.Ç., Buca ilçesi Yıldız Mahallesi'nde yakalandı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevkedilen S.C.Ç. "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklandı. (İHA-DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.