Dolar 32,5427
%-0.01
Euro 34,8930
%0.08
Altın 2.429,400
%-0.03
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de AK Partili gençlerden 'CHP-FETÖ iş birliği sergisi'

İzmir'de AK Partili gençlerden 'CHP-FETÖ iş birliği sergisi'

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları üyeleri, Cumhuriyet Meydanı'nda "CHP-FETÖ iş birliği sergisi" açtı. AK Parti İzmir Gençlik Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ/PDY'nin 'siyasi yapılanması'na yönelik açıklamalarına, düzenledikleri basın açıklamasıyla tepki gösterdi. Yanlarında getirdikleri 35 fotoğrafı da gösteren partililer adına konuşan İzmir Gençlik Kolları Başkanı Kadir İnan, "Aynaya bakmaları yeterli olacak. Kılıçdaroğlu'nun danışmanları da CHP'nin gündemi de açıklamaları da FETÖ tarafından belirlenmektedir" dedi. İzmir'de AK Partili gençler meydana açtı

  • Ege Postası
  • 13.02.2020 - 16:11

Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen AK Parti İzmir Gençlik Kolları üyeleri, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ/PDY'nin 'siyasi yapılanması' ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi. Basın açıklaması yapmak üzere bir araya gelen partililer, yanlarında getirdikleri 35 fotoğrafı da tepki için gösterdi. AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Kadir İnan, partililer adına basın açıklamasını okudu.

CHP'li yöneticilerin terör örgütü FETÖ ile ilgili sözleri, sosyal medya paylaşımları ve fotoğraflarının bulunduğu serginin açılışını yapan AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, devlet kurumlarının terör örgütüyle mücadele ettiği dönemde CHP'li yöneticiler ve milletvekillerinin terör örgütüne yönelik tavrını kamuoyuna aktarmak istediklerini belirtti.

İnan, İzmirli CHP'lilerin de FETÖ konusunda sicillerinin kabarık olduğunu, bu nedenle sergiyi kentte açtıklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirilerde bulunan İnan, şunları söyledi:

"İktidar ve devlet kurumlarının bu terör örgütüne topyekun mücadeleye başladığı zamanlarda ve hatta 15 Temmuz kanlı darbe girişimi sonrasında dahi birçok CHP temsilcisinden FETÖ'yü destekleyen açıklamaların yapıldığı tarihe bakıldığında görülecektir. CHP'nin tedarikçisi ve malzemecisi FETÖ'dür. 7 yıldır bütün grup toplantıları FETÖ materyalleri üzerinden gerçekleştirilmektedir. FETÖ'nün yayın organlarını ve bankasını ağlama duvarına çevirenler, bugün FETÖ'nün siyasi ayağını araştırmaya kalkmışlar. Oysaki aynaya bakmaları yeterli olacak. Kılıçdaroğlu'nun danışmanları da CHP'nin gündemi de açıklamaları da FETÖ tarafından belirlenmektedir. Bu açıklamalar ve destekler bizzat genel başkan seviyesinde dahi olmuştur. Biz CHP genel başkanının İzmir milletvekili olması ve CHP'nin genel merkez aktörleri kadar İzmir'deki aktörlerinin de FETÖ konusunda sicillerinin kabarık olması nedeniyle bugün burada İzmir özelinde ağırlıkla olmak üzere bu bağlantıları fotoğraf kareleri ile görebileceğiniz bir sergiyi sizlere ve değerli İzmir halkına takdim ediyoruz." 

İnan ve partililer, basın açıklaması sonrası PTT'ye geçerek Emre Cemil Ayvalı’nın yazdığı ve Kılıçdaroğlu'nun toplatılması adına dava açtığı "Yönünü Şaşıran Ok" kitabını CHP İzmir milletvekillerine gönderdi. 

Sergi açılışına AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Vahit Atalan da katıldı.

AK Parti'li gençler, basın açıklaması boyunca ellerinde, bazı CHP'li milletvekilleri, il ve ilçe belediye başkanları ile üyelerin geçmiş dönemlerde FETÖ ile ilgili söylemleri ve fotoğraflarının yer aldığı kartonları taşıdı. 

(AA-DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.