Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de 23 Nisan'a damga vuran organizasyon

İzmir'de 23 Nisan'a damga vuran organizasyon

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına İzmir Arena'da düzenlenen Tekno Karnaval damga vurdu. Etkinliğin en büyük sürprizi üç buçuk milyon takipçisi ile Youtube’da fenomen olan Enes Batur oldu. Çocuklar sabah 10:00'dan akşam 21:00'e kadar unutulmaz bir gün yaşadı. İzmir Arena'da çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı

  • Ege Postası
  • 24.04.2017 - 10:17

İzmir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na Arena'da düzenlenen Tekno Karnaval damga vurdu. İlk kez düzenlenen etkinlik tam bir karnaval havasında geçti.

5-15 yaş grubu çocuklarla aileleri, unutamayacakları bir gün geçirdi.

Sabah saat 10:00’da kapılarını açan İzmir Arena tarihi günlerinden birini yaşarken, etkinliğe katılanlar doyasıya eğlendi. Etkinlik saat 21:00'de son bulurken gün içinde 15 bine yakın katılım oldu. 

Gün boyunca Lego Robotik etkinliği ile 3 boyutlu sanal gerçeklik gözlüğü ile çocuklar heyecan dolu anlar yaşattı. Quatro Bungee Trambolin, Survivor Parkuru, oyun alanları ve renkli animasyonlarla çocuklar 23 Nisan'ı bambaşka bir coşkuyla kutladı.

BATUR'A İLGİ BÜYÜKTÜ

Etkinliğin en büyük sürprizi ise Enes Batur oldu. Üç buçuk milyon takipçisi ile Youtube’da fenomen olan Enes Batur, Tekno Karnaval’da hayranlarıyla buluştu. Çocuklar Batur ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

SOYLU: ÇOCUKLARA SEVDİKLERİ ŞEYLERLE ULAŞTIK

Organizasyonu Özge Özcan ve Birol Soylu  birlikte yaptı. Soylu çok başarılı bir etkinliğe imza attıklarının altını çizip şunları söyledi;

"Dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramı. Çocukların sevdiği istediği şeylerle çocuklara gitmek gerek. Tepeden inme organizasyonlarla çocuklara ulaşmamız mümkün değil. Günümüz Türkiye'sinde teknoloji çağında çocukların ilgilendiği şeyler belli. Youtube fenomeni Enes'i getirmek doğru bir olaydı. Bundan sonra da aynı hassasiyeti göstereceğiz. 12 binin üzerinde bir katılım oldu. Ticari bir müesseseyiz. Gönül isterdi ki çocukların tamamına ücretsiz ulaştıralım. Ücretli bile olsa belediyelerin yaptığı etkinliklerin üstünde bir katılımcının gelmesi ne kadar doğru bir organizasyon yaptığımızı gösterir. Hangi belediye bizden bu anlamda bir yardım isterse istesin biz yardıma hazırız."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.