Dolar 32,5801
%0.32
Euro 34,7772
%0.13
Altın 2.509,780
%1.02
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı ve İzmir Emniyeti, Fethi Sekin ile Musa Can'ı kliple andı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı ve İzmir Emniyeti, Fethi Sekin ile Musa Can'ı kliple andı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı ve İl Emniyet Müdürlüğü, terör örgütü mensuplarının İzmir Adliyesi'ne yönelik hain saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can'ın 4. ölüm yıl dönümleri anısına klip yayınladı.

  • Ege Postası
  • 05.01.2021 - 09:15

İzmir Adalet Sarayı'nın C Blok girişinde 5 Ocak 2017'deki bomba yüklü araç ve uzun namlulu silahlarla gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen polis memuru Fethi Sekin ile mübaşir Musa Can, unutulmadı.

İzmir Adliyesi'nde her yıl düzenlenen Fethi Sekin ve Musa Can'ı anma etkinliği bu yıl yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri nedeniyle düzenlemeyecek olması nedeniyle, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı ile İl Emniyet Müdürlüğü, hazırladıkları klipleri sosyal medyada yayınladı. 

Cumhuriyet Başsavcılığı klibi, "İzmir Adliyesi'ne yönelik hain terör saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin ile mübaşir Musa Can kardeşlerimizi şahadetlerinin 4. yıl dönümünde sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz. Huzurumuzu, mutluluğumuzu, aldığımız nefesimizi siz şehitlerimize borçluyuz. Bu vatan ve İzmir Adliyesi sizleri unutmadı asla unutmayacak." mesajıyla paylaştı.

Şehit Fethi Sekin anısına İzmir İl Emniyet Müdürlüğü de bir video hazırladı. Videoda şehidin fotoğrafları, şehit töreni, anısına dikilen heykel ve İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın konuşmasına yer verildi.

İzmir Emniyeti'nin sosyal medya hesaplarında paylaştığı videonun açıklamasında, "Vatan uğruna can veren cesur, inançlı, asil şehidim! Seni kelimelere sığdıramam, seni yerlere göklere sığdıramam, senin yerin milletimin kalbi, bu vatanın bağrıdır. Ruhun şad olsun, mekanın cennet olsun. Unutmadık... Unutmayacağız..." sözlerine yer verildi.

(AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.