Dolar 32,3496
%0.31
Euro 35,0999
%-0.06
Altın 2.307,710
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Büyükşehir Belediyesi kiraları 3 ay erteledi

İzmir Büyükşehir Belediyesi kiraları 3 ay erteledi

İzmir Büyükşehir Belediyesi belediyenin mülklerinde kiracı olanların kira ödemelerini isteğe bağlı olarak üç ay erteledi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer kararı sosyal medya hesabından "ekonominin yavaşlaması nedeniyle zor durumda olan esnafımızın yanındayız" mesajıyla duyurdu. İzmir Büyükşehir Belediyesi kiraları 3 ay erteledi

  • Ege Postası
  • 18.03.2020 - 01:20

EGEPOSTASI- Korona virüsüne karşı alınan önlemler her geçen gün artıyor. İşletmelerin tedbirler kapsamında geçici süre kapatılma kararlarının ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi, belediyenin kira alacaklarını iki ay süreyle ertelediğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Korona virüsle mücadelede ekonominin yavaşlaması nedeniyle zor durumda olan esnafımızın da yanındayız. Sağlıklı ve güvenilir gıdanın çok daha önemli olduğu bu günlerde, meyve sebze ve su ürünleri hali ile diğer esnaf kiracılarımızdan isteyenlerin mart, nisan ve mayıs ayı kiraları ertelenecektir. Ekonomi yönetiminin alacağı kararlar ve yaşanacak gelişmelere göre gelecekte yeniden değerlendirme yapılacaktır. Kamuoyu ve kiracı esnafımıza saygıyla duyurulur" ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.