Dolar 32,2720
%0.05
Euro 34,6771
%-0.1
Altın 2.403,630
%0.14
Bist-100 10.337,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir, Bolluk Bereket Festivali'yle coşacak

İzmir, Bolluk Bereket Festivali'yle coşacak

İZMİR'de, bu yıl temasında, sağlıklı bir yaşamda sevginin önemine dikkat çekmek için "Kendine kucak aç" sloganıyla, kişisel gelişimi bilimsel verilerle buluşturmayı hedefleyen Bolluk Bereket Festivali'nin dördüncüsü, 5-6 Kasım tarihlerinde Güzelbahçe Parc Ceremonie Kilizman'da yapılacak. İzmir, Bolluk Bereket Festivali'yle coşacak

  • Ege Postası
  • 30.10.2016 - 15:53

Kişisel gelişim dünyasındaki pek çok eğitim, çalışma ve yeniliği tanıtma, İzmir halkıyla buluşturma fikriyle yola çıkan Bolluk Bereket Festivali'nin 4'üncüsü Güzelbahçe Parc Ceremonie Kilizman'da 5-6 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Her yıl farklı bir sloganla yola çıkan festivalin bu yıl ki sloganı "Kendine kucak aç" olarak belirlendi. Festival, yarın (Pazartesi) akşamı, Azeri Müzikolog Zuleyha Abdulleyeva'nın Fransız Kültür Merkezi'nde vereceği "Sana seni çalayım" adlı konserle açılacak. Müziği oluşturan seslerin, küçük titreşimlerle insan vücudu ve merkezi sinir sistemi üzerindeki etkilerini araştıran sanatçı, kendi geliştirdiği bir yöntemle tedavi amaçlı konserler veriyor. Konser sırasında dinleyiciyle enerjisel bir bağ kurup, titreşim alanıyla etkileşime giren Abdullayeva, bu alanda hissettiklerini piyanoya aktarıyor.



BOLLUK BEREKET FESTİVALİ

Kişisel gelişimi bilimsel verilerle buluşturmayı hedefleyen festivalde, kendi alanında uzman doktorlar, tamamlayıcı tıp alanındaki birçok yöntemi de katılımcılarla paylaşacak. Beden- zihin- ruh sağlığını bütünleyen keyifli sohbetlere katılarak kişisel gelişim yolculuklarını renklendirecek olan katılımcılar; yoga, pilates, qi gong, zumba, kahkaha yogası, çocuk meditasyonu-yogası, dans-müzik terapi, farkındalık atölyeleri gibi birçok etkinliği interaktif olarak açık alanda deneyimleme imkanı bulacak. 

Festivalde, dünya müzik otoritelerince "Mantra müziğinin cennetten gelen sesi" olarak adlandırılan Seda Bağcan, evrene bolluk bereket çağrısında bulunacağı interaktif bir konser verecek. Bağcan'a piyanoda Ömer Önder, neyde Bilgin Canaz eşlik edecek. Her yıl bir sosyal sorumluluk projesine destek veren festival, bu yıl KORUNCUK (Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar) Vakfı ve KİTVAK (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Hastanesi Kurma ve Geliştirme Vakfı) ile beraber yol alacak. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.