Dolar 32,3300
%0.25
Euro 35,0433
%-0.22
Altın 2.280,490
%0.13
Bist-100 9,00
%2.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Başkanlar Kurulu’ndan Ege Ekonomik Forum’u büyütme kararı

İzmir Başkanlar Kurulu’ndan Ege Ekonomik Forum’u büyütme kararı

İzmir Başkanlar Kurulu’nun Aralık ayı toplantısı Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı (EGEV) sekreteryasında EGİAD ev sahipliğinde Kemeraltı’nda yer alan EGİAD Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Merkezi’nde yapıldı. Toplantıda bu yıl üçüncü kez düzenlenen Ege Ekonomik Forum’un daha da geliştirilerek büyütülmesi kararı alınırken, destek veren bütün kurumlara da teşekkür edildi. İzmir Başkanlar Kurulu’ndan flaş karar

  • Ege Postası
  • 10.12.2019 - 10:46

İzmir Başkanlar Kurulu’nun sekretaryasını yürüten EGEV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Susam, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, bu yıl üçüncü kez düzenlenen Ege Ekonomik Forum için TOBB Başkanlığı, İZTO, EBSO, EİB, İTB, DTO ve diğer sivil toplum kuruluşlarına hem EGEV hem de İzmir adına teşekkür ettiklerini ifade etti.

Türkiye’nin kalkınmasında Ege’ye lokomotif rol

Ege’nin Türkiye’nin kalkınmasında lokomotif bir rol üstlenebileceğini ifade eden Susam, “Ege ve İzmir’in, Türkiye ekonomisi içinde önemli bir yeri var. Bu anlamda Ege Ekonomik Forum’unun geliştirilmesinin, forumda ortaya çıkan fikirlerin ve görüşlerin ülkemizin kalkınmasında kilit rol oynayacağını düşünüyoruz. Bu anlamda İzmir Başkanlar Kurulu üyesi başkanlar kendi STK’ları aracılığıyla Ege Ekonomik Foruma daha fazla destek verme konusunda görüş birliğine vardılar. Ege Ekonomik Forum, ülkenin kalkınmasında önemli bir misyon üstlenebilir. Bu amaçla toplantıda Ege Ekonomik Forum’unun büyütülmesi için TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Özgener ve geçmiş dönem TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Ender Yorgancılar’dan destek alınması kararı da alındı. Ayrıca Forumun ihtisaslaşması da konuşuldu. Ege’nin ülkemizin kalkınmasında üstleneceği lokomotif rolü Ege Ekonomik Forum’u büyüterek yaratmamız mümkün” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.