Dolar 32,4360
%-0.16
Euro 34,7801
%-0.55
Altın 2.450,080
%0.57
Bist-100 9.934,00
%2.24

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Başbakan'ı bekliyor

İzmir Başbakan'ı bekliyor

Ekonomi Bakanlığı'nın desteği, EGEV'in (Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı) bölge ortaklığı ile 25-26 Ekim 2017 tarihlerinde Ege Bölgesi'nde ilk kez düzenlenecek "Ege Ekonomik Forum" liderleri İzmir'de buluşturacak. İlk kez düzenlenecek foruma katılacak

  • Ege Postası
  • 19.10.2017 - 15:40

Halide DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Ekonomi Bakanlığı'nın desteği, EGEV'in (Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı) bölge ortaklığı ile 25-26 Ekim 2017 tarihlerinde Ege Bölgesi'nde ilk kez düzenlenecek "Ege Ekonomik Forum" liderleri İzmir'de buluşturacak.

Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılacağı program öncesinde tüm hazırlıklar tamamlanmak üzere. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Yunanistan Başbakanı Alexis Tsipras, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Yunanistan Ekonomi ve Kalkınma Bakanı Dimitri Papadimitriou'nun da katılacağı Forum'da alanlarında öncü isimlerin tecrübe ve birikimlerini paylaşacağı etkinliğin İzmir’de gerçekleşmesinin büyük önem taşıdığını söyledi.

İNŞALLAH SONUÇLARI AÇISINDAN DA HAYIRLI OLACAK

İl Başkanı Bülent Delican, küresel, ulusal ve bölgesel boyutta ekonomi, sanayi, tarım, enerji, lojistik ve geleceğin kentleri konularının ele alınacağı organizasyonun açılış konuşmasını Başbakan Binali Yıldırım’ın gerçekleştireceği etkinlikte Ege Bölgesi'nin önde gelen sanayici, yerel yönetici, iş adamı ve kanaat önderlerinin de destekleriyle tüm Ege Bölgesi'ni kapsayacak olan forumun sadece İzmir’i değil tüm Ege Bölgesi’ni ilgilendiren güzel sonuçları beraberinde getirmesini amaçladıklarını belirtti.

İZMİR ZATEN EGE BÖLGESİ’NİN DİNAMOSU

Bülent Delican, “Ege bölgesinin tamamını ilgilendiren bir etkinlik. İzmir zaten Ege Bölgesi’nin dinamosu. İzmir ticarette ve tarımda öncü bir kent. Başbakan düzeyinde katılım hükümetimizin İzmir’e verdiği önemi gösteriyor. İnşallah sonuçları açısından da hayırlı olacak” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.