Dolar 32,3336
%0.26
Euro 35,1187
%-0.01
Altın 2.302,480
%1.1
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Almanya'da tanıtıldı

İzmir Almanya'da tanıtıldı

 İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Türkiye'ye gelen turist sayısını artırmak ve deniz turizmi temasıyla katma değeri yükseltmek için tanıtıma devam edeceklerini bildirdi.

  • Ege Postası
  • 11.03.2019 - 13:06

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesinden yapılan yazılı açıklamada, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) koordinesindeki rüzgar sörfü temalı İzmir standının 6-10 Mart'taki Berlin Uluslararası Turizm Fuarı'nda büyük ilgi gördüğü belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, ocak ayında katıldıkları Boot Düsseldorf Fuarı'ndan sonra ITB Berlin Fuarı'nda da yer alarak Almanya pazarında Türkiye ve İzmir’i tanıtmaya devam ettiklerini belirtti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un da açıkladığı gibi Almanya'dan erken rezervasyonlarda yüzde 58'lik artış olduğunu bildiren Öztürk, şunları kaydetti:

"Fuarda İzmir'in gördüğü ilgi bize 2019 sezonu için moral verdi. İZKA'nın rüzgar sörfü temasıyla hazırladığı İzmir standı, Ege kıyılarının cennet koylarını, dünyanın en güzel marinalarını, masmavi denizimizi, rüzgar ve uçurtma sörfü için Allah vergisi rüzgarımızı, mavi yolculuğu, dalış ve yat turizmini tanıtmak için iyi bir fırsat oldu. Ülkemize gelen misafir sayısını artırmak ve deniz turizmi temasıyla katma değeri yükseltmek için tanıtıma devam edeceğiz." (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.