Dolar 32,5744
%0.11
Euro 34,9831
%0.44
Altın 2.432,590
%0.39
Bist-100 9.754,00
%0.33

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir adayı ne zaman açıklanacak.... Torun tarih verdi

İzmir adayı ne zaman açıklanacak.... Torun tarih verdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyük kentlerde aday açıklamasının ocak ayının ilk haftasına kalabileceğini söyledi. İzmir adayı ne zaman açıklanacak'

  • Ege Postası
  • 03.12.2018 - 15:42

Yerel seçim hazırlıklarını sürdüren CHP’de, 6 Aralık Perşembe günü düzenlenecek Parti Meclisi’nde (PM) aralarında büyükşehir ve illerin de yer aldığı 300 civarında il, ilçe ve belde belediye başkan adayı açıklanacak. Bilecik, Çanakkale ve Sinop ile 14 ilçede eğilim yoklaması dün yapıldı. Eğilim yoklamasından çıkan isimler 6 Aralık’taki PM’nin ardından açıklanacak.

Aday belirleme takvimi konusunda Hürriyet’e bilgi veren Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun şöyle konuştu: “Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyük kentlerde aday açıklaması ocak ayının ilk haftasına kalabilir. Bu, aday bulamadığımız anlamına gelmesin. En iyi arkadaşlarımızla seçime girmek istiyoruz. En titiz şekilde çalışıyoruz. Sadece iki kişinin iki dudağı arasından çıkan isimlere yer vermek yerine, veri ve bilgi ışığında, örgütsel yapımızla aday belirliyoruz. Bizim AKP’yi takip gibi bir durumumuz yok. Biz adaylarımızı ilk açıklayan partiyiz. Sonra AKP paniğe kapıldı, adaylarını açıkladı. Daha sonra da belli yerlerde hata yaptıklarını düşüncesiyle aday değiştirme yoluna gittiler. Bu ne kadar hazırlıksız olduklarının göstergesi.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.