Dolar 32,3690
%0.16
Euro 35,0130
%-0.15
Altın 2.325,620
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İZİKAD’ta bayrak değişimi

İZİKAD’ta bayrak değişimi

İzmir İş Kadınları Derneği’nde (İZİKAD), bayrak değişimi yaşandı. İZİKAD dernek merkezinde yapılan genel kurulda Betül Sezgin başkan seçildi. Genel kurulun divan başkanlığını Özden Monkul Erten yaparken, Yönetim Kurulu Üyeleri ise Dilek Kalkan, Mürvet Kocaaslan, Sertaç Bilir Üsel, Aybige Çalık, Elif Özel ve Şima Ulaş oldu.

  • Ege Postası
  • 02.03.2020 - 09:18

Dört yıl başkanlık olmak üzere İZİKAD’a 11 yıl hizmet ettiğini belirten İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter, derneğin gerek iş yükü gerek sorumluluğu ve çalışma grupları sayesinde gelişmeye devam edeceğini söyledi. İki başkanlık dönemi içinde beraber çalıştıkları yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Serter, “Çalışma gruplarımızın işbirliği ve desteği, yönetim kurulu üyelerinin İZİKAD’ın isteklerini benimle paylaşma duyguları sayesinde güzel bir başkanlık dönemi geçirdim. İZİKAD nitelikli insan kaynağı bakımından sadece İzmir’in değil Türkiye’nin en güçlü kurumlarından birisi oldu. İZİKAD Başkanlığım boyunca bizimle birlikte çalışan, tüm paydaşlarımıza da teşekkür ediyorum. İZİKAD bayrağını yeni yönetim kurulumuz ve başkanımız daha da yukarı taşıyacaktır” diye konuştu.

“Yol göstermeye devam edeceğiz”

Oylamadan sonra teşekkür konuşması yapan yeni başkan Betül Sezgin, başkanlık dönemi içinde İZİKAD’a katkılarından dolayı Huriye Serter’e teşekkür etti. Her zaman İZİKAD’ın bayrağını daha yukarılara çıkarmak için çalışacaklarını belirten Sezgin, “İZİKAD güçlü sivil toplum örgütü olarak kendini gösterdi, göstermeye devam edecek. Kadın hakları başta olmak üzere toplumsal sorunların çözümünde her zaman kilit rol oynamaya ve bireylere yol göstermeye devam edeceğiz. Başkanlık görevine beni layık gören dernek üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yönetim Kurulu Üyeleri

Dilek Kalkan

Mürvet Kocaaslan

Sertaç Bilir Üsel

Aybige Çalık

Elif Özel

Şima Ulaş

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri

Günnur Yağcıoğulları

Gamze Uçar

Nuriye Çınarlı

Handan Kaçar

Sezen Beyli

Şeyda Atabay

Sibel Gürbüz

Denetim Kurulu Üyeleri

Seza Burgu

Irmak Nural

Sevil Helva

Denetim Kurulu Yedek Üyeleri

Dilek Sarvanlıoğlu

Özlem Özer

Elif Sağdıç

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.