Dolar 32,4851
%-0.19
Euro 34,7558
%-0.32
Altın 2.420,420
%-0.4
Bist-100 9.676,00
%0.32

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İZBAN seferleri normale döndü

İZBAN seferleri normale döndü

İzmir ulaşımının bel kemiği İZBAN'da Çiğli-Menemen hattı üzerindeki yaşanan olumsuz durum nedeniyle seferlerde aksama olurken, Çiğli-Ulukent arasında işletim bir süre durduktan sonra tek hat üzerinden işletilen seferlerin normale döndüğü bildirildi. İzmirliler dikkat!

  • Ege Postası
  • 26.03.2019 - 09:14

EGEPOSTASI- İzmir ulaşımının bel kemiği İZBAN'da Çiğli-Menemen hattı üzerindeki yaşanan olumsuz durum nedeniyle seferlerde aksama olurken, Çiğli-Ulukent arasında geçici bir süre işletim durdu. Seferler daha sonra tek hat üzerinden yeniden başladı. Bir süre sonra seferler tamamen normale döndü.

İZBAN A.Ş.'den yapılan ilk açıklamada "Sayın yolcularımız hat üzerinde yaşanan olumsuz durum, Çiğli-Menemen arasındaki seferlerimizde kısa süreli gecikmelere neden olmaktadır. Lütfen, yolculuğunuzu bu gecikmeleri dikkate alarak planlayınız" denildi.

İkinci açıklamada ise seferlerin tamamen durduğu ifade edildi. Sosyal medyadan yapılan duyuruda "Çiğli-Ulukent arasında geçici bir süre işletim yapılamayacak, bu bölümde ESHOT otobüsleri devreye alınacaktır." ifadesi kullanıldı.

Üçüncü açıklamada seferlerin tek hat üzerinden işletildiği belirtilirken, "Çiğli-Ulukent arasında tek hat üzerinden işletim başladı. Sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz." denildi.

İZBAN'dan yapılan son açıklamada, "Çiğli-Ulukent arasındaki seferlerimiz planlandığı gibi devam ediyor. İyi yolculuklar dileriz." denildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.