Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Partili Levent Özeren’den Semiha Yıldırım’a çirkin sözler

İYİ Partili Levent Özeren’den Semiha Yıldırım’a çirkin sözler

İYİ Partili Levent Özeren, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında çirkin ifadeler kullandı. Özeren tepkiler üzerine paylaşımını bir süre sonra kaldırdı.

  • Ege Postası
  • 09.07.2020 - 14:39

İYİ Partili Levent Özeren, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda, tedavi olmak için hastaneye giden Semiha Yıldırım için, "Sakın acile gitme, tedavi olmadan ölür görenler. 'Etik değil' diyene bak, böyle başa böyle tarak!" paylaşımında bulundu.

İYİ Partili Levent Özeren sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında çirkin sözlere imza attı.

Twitter'dan yaptığı paylaşımda Özeren, Semiha Yıldırım hakkında, "Sakın acile gitme, tedavi olmadan ölür görenler. 'Etik değil' diyene bak, böyle başa böyle tarak!" dedi. İYİ Partili Özeren, bir süre sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımı sildi.

SÜREKLİ'DEN SERT TEPKİ

Çirkin paylaşıma tepki gösteren AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "İyi Partili Özeren’in edepten yoksun insan ve siyasetçi tavrı tahammülleri zorlamayı sürdürüyor. Siyaset dilini bu denli alçaltan, hakareti ve saldırıyı marifet sayanların ülkeyi çökertmesine; toplumun huzurunu bozmasına izin vermeyeceğiz!" dedi.

 

 

KAYA'DAN SERT TEPKİ: KİRLİ, AHLAKSIZ, SEVİYESİZ 

AK Parti İzmir Miletvekili Mahmut Atilla Kaya da çirkin paylaşıma sert tepki gösterdi.

Kaya, Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım'ın fotoğğrafını paylaşarak, "O her şeyden önce eli öpülesi bir anne ve bir öğretmen. Vakur duruşuyla, mütevaziliğiyle, Anadolu'nun özüne ait hasletleriyle hepimizin takdir ettiği bir büyüğümüz. Semiha Yıldırım hanımefendinin nezdinde, bu toprakların yiğit ve fedakar tüm kadınlarına saygılarımı sunuyorum. 

Levent Özeren gibilerin ahlaksızlıkları karşılık bulup siyaset sahnesindeki yerini alabiliyorsa, bu zihniyete sahip siyasetçiler ülke için ne üretebilir! İçlerindeki nefreti kusa kusa bitiremediler. Bu milleti ve bu milletin değerlerini küçümsemekten başka yaptıkları bir iş yok.

Kirli, ahlaksız, seviyesiz siyasetin bir örneğini daha gördük. İyi Partili Levent Özeren'in edepten yoksun eylem ve söylemlerine en sert tepkiyi göstermek, sorumlu siyasetin gereğidir. Maalesef muhalefet bu konuda sınıfta kalmış, iki yüzlü tavrını yine göstermiştir. Çok yazık." ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.