Dolar 32,5589
%0.06
Euro 35,0114
%0.52
Altın 2.436,250
%0.54
Bist-100 9.776,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Partili Dervişoğlu ve CHP'li Özkan'dan MHP lideri Bahçeli'ye 'sosyal medya' tepkisi

İYİ Partili Dervişoğlu ve CHP'li Özkan'dan MHP lideri Bahçeli'ye 'sosyal medya' tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda "Yalanın, iftiranın, kişilik haklarına saldırının, itibar suikastlerinin alıp başını gittiği bu mecraların bir düzene sokulması şarttır. Onun için de bir an önce biz bunları parlamentomuza getirip, parlamentomuzdan bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz" açıklamasında bulundu. Erdoğan'a destek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldi. Bahçeli, "sizlerle son Twitter mesajlarımı paylaşacağım" diyerek artık kullanmayacağını açıkladı. Bahçeli'ye İYİ Parti ve CHP cephesinden yanıt geldi.

  • Ege Postası
  • 02.07.2020 - 09:44

EGEPOSTASI- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün, "Sizlerle son Twitter mesajlarımı paylaşacağım. Sosyal medya dipsiz bir kuyuya, izan ve insaf tanımayan mayınlı bir platforma dönüşmüştür" açıklamasında bulunarak sosyal medayaya düzenleme gelen kadar sosyal medyayayı bir daha kullanmayacağını beyan etti.

Bahçeli'nin açıklamalarına İYİ Parti ve CHP cephesinden yanıt gecikmedi. Bahçeli'ye önceki yıllarda yine sosyal medyanın kapatılması gündeme geldiğinde sarf ettiği sözler hatırlatıldı.

DERVİŞOĞLU: MAZİYE BAK!

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, sosyal medyadan, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin 2014 yılındaki Twitter'ı kapatılmasıyla ilgili bir mesajını paylaşarak tepki gösterdi.

Dervişoğku, "Bir zamanlar maziye bak, ne kadar şendik..." ifadelerini kullandı.

ÖZKAN: NEREDEN NEREYE'

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ise yine Devlet Bahçeli'nin bir grup toplantısında konuşmasını paylaşarak,  "Arşiv unutmaz! Nereden nereye... Devlet Bahçeli, "twitter polisi" Erdoğan'ın yazdığı tarihi anlatıyor...Hakikaten nereye' " ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Özkan'ın paylaştığı videoda Bahçeli, "Başbakan sanal medyanın peşine düşmüş, Twitter polisliğine soyunmuş, Facebook'ta iz sürmüş, sanatçıları hedef göstermiş, öğrencileri haşlamış, öğretmenleri azalamış, çiftçilere sövmüş, gençlere ters düşmüş. Kim itiraz ediyorsa kötülemiştir. Başbakan Erdoğan yandaş olmayan ama saygınlığı ve tarafsızlığı da hiç kalmayan meydaya, iş ve sermaye çevrelerine kendisinden olmayan her canlıya, kendisini benimsemeyen her kesime ateş püskürmüştür. İşte büyüklenmenin, kendini beğenmişliğin son aşaması budur...." diyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.